Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do niemowiacych prawdy

Dlaczego kobiety nie przyznaja sie swoim facetom, ze wczesniej mialy przygody?

Polecane posty

Uprawiac seks bez zwiazku to macie odwage, przyznac sie juz jednak nie potraficie. A potem facet mysli, ze zwiazal sie z kims zupelnie inny.

Gość gość
Odwrotnie jest dokładnie tak samo. Dlaczego faceci nie przyznają się swoim kobietom o swoich wcześniejszych miłosnych podbojach ???

Gość gość
bo im mniej wiesz, tym lepiej śpisz :)

Gość gość
Bo jest idiotyczny tred że jak ktoś miał więcej niż 3 partnerów to jest złe. ( Ta w wieku 30 lat) I wszyscy zmuszani są do kłamstw. Zaraz tu ktoś napisze że jak 5 partnerów to napewno ma HIV, i jest odrażający. To jak tu potem nie skłamać?

Ja wole prawde znac.

Gość gość
No ja też i wszystko mi jedno czy partnerka spała z 3 czy z 30. Ale jak jesteś szczery i 5 z kolei mówi że jesteś dzifkarz to 6 powiesz to co chce usłyszeć.

Gość gość
nie musi miec 5, wystarczy ze mial 1 tez moze miec HIV, kazdy powinien robic badnia na choroby przed rozpoczeciem seksu

Gość gość
A i tak potem w związku wychodzi ile było bo każdy się wygada.

Gość gość
kobiety to szmaty spuszczam im sie na twarz

Gość gość
O! Widzę, że uderzono w stół i nożyczki się odezwały hehe. Ale burza się tu zrobiła !

Gość gość
Jaka burza??? A tak na marginesie - nigdy nie przyznawajcie sie facetom ilu mialyscie partnerow seksualnych - predzej czy pozniej zostanie to wykorzystane przeciwko wam!

Gość gość
A ja wiem dokładnie ilu partnerów miała moja żona i ona wie ile miałem kobiet. Zanim zostaliśmy parą byliśmy przyjaciółmi. Nie ważne ilu miała ważne że jestem ostatni.

Gość gość
a ty co Autor? jakiś strażnik moralności jesteś? A lepszy jesteś?

Nie mialem nigdy seksu bez zwiazku, tego samego oczekuje od mojej partnerki.

Gość gość
I dlatego że oczekujesz zostaniesz okłamany

Gość gość
Ludzie nie chcą 10 letniego zadbanego serwisowanego samochodu z przebiegiem 300tys wolą o wiele gorszy złom byle by na liczniku było 170tys. Dlatego liczniki się kręci.

Jak ktos mnie oszuka, to bedzie niemoralne.

Gość gość
Ważne kto jest aktualnym partnerem , choc lepiej , zeby wiadomosc o ilosci poprzednich partnerów nie była zbyt szokująca.Bo wtedy bedziemy miec wrazenie , ze kupilismy mocno zuzyty samochod

Gość gość
Nie zużyty bo zadbany tylko miał wielu kierowców

Gość gość
ja moge tolerowac 1 dlugoletniego partnera, wiecej nie, jak kobieta ma 30 lat i wiecej to nie potrafi nawiazywac dlugich relacji

Gość gość
Faceci z tzw. "dużym przebiegiem" nie nadają się do poważnego związku i tym bardziej małżeństwa. To zwyczajne bawidamki i k....rze a ja gardzę takimi.

Gość gość
I tu przykład idiotki która ma swoje życiowe teorie

Gość gość
W/g moich obserwacji do "wieloletnich związków" nie nadają się ogólnie ludzie słabi psychicznie, posiadający nałogi, z zaniżoną samooceną, nie kumaci: wszędzie "czują" miłość :D , z chorobami psychicznymi, z nadmierną seksualnością, chorzy wenerycznie, umysłowo, nerwowi, zaborczy, pyskaci, zmieniający ludzi obok siebie bo przecież nadarza się okazja by poznać kogoś innego..etc. Chore to wszystko.

Gość gość
Nie przyznawać się!!!!ja ten błąd zrobiłam!po latach wspólnego życia rozmawialiśmy na ten temat wspominaliśmy, śmialiśmy się i co z tego wynikło przy pierwszej kłótni wszystko miałam wypomniane! Mało tego dokładanych mam facetów z którymi mogłam spać w trakcie naszego związku,bardzo żałuję że byłam szczera,nigdy nie przyznawanie się bo to oznacza problem w związku prędzej czy później.

Gość gość
gość dziś - bardzo dobre obserwacje. Moje są podobne.

Gość gość
Moje zdanie - jestem facetem, jeśli facetowi przeszkadza liczba partnerów kobiety oznacza to że jest nieudacznikiem i nie potrafił poderwać laski, boi się że będzie gorszy w sexie od innych i nie zadowoli kobiety. Ja jak miałem 20 partnerek jestem świadomy że kobieta może mieć 3 x więcej, dlatego że kobieta nie musi szukać sexu chce to ma na zawołanie - pozwoli się poderwać. Gdyby to kobiety podrywały facetów to ten piszczący nieudacznik miałby 100!

Gość gość
9 44 - wg mnie takie osoby o ktorych mowisz nie nadaja sie do dlugoterminowych relacji

Gość gość
Jest na kafe temat gdzie kobiety anonimowo piszą ile mają lat i ilu miały partnerów i tak koło 30 średnia wychodzi koło 10, zdarzają się z 1,2 ale też z 30-40. Znakomita większość 6-12 partnerów. Więc o czym tu mowa? Miała 20 partnerów do 25 roku życia a potem od 15 lat 1 mąż.

Gość gość
pozatym, dla mnie taka osoba co miala kilnascie-dziesiat partnerow wogole odpada ze wzgledow zdrowotnych, nawykow w sferze seksualnosci wynikajacych ze stalej potrzeby zmiany doznan, takie osoby od razu nie nadaja sie do zwiazkow, bo wyrobily nawki, ktore sprawiaja ze nie beda wierne i nie pomaga tu obietnice ani gadanie ze ja bede ostanim/ ostatnia.

Gość gość
Jesteś chora psychicznie i tyle, że ty nie lubisz sexu to nie znaczy że inni nie lubią, wszystko jedno jaka płeć - jest czas na eksperymentowanie i szaleństwo, potem pojawia się ta osoba, miłość i wierność. Ale debilom nie przetłumaczysz....