Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam córce o ciąży teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość gość

Dziś zaczynam 13 tydzien. Jutro idę na usg prenatalne. Denerwuje się czy wszystko jest ok. Wczoraj córce było smutno ze nie ma rodzeństwa nie ma się z kim bawić i ze chce iść do koleżanki albo zaprosić ja do nas ale nie zgodziłam się. W końcu po rozmowie tłumaczeniu powiedziałam jej niespodziankę... ze mam w brzuchu dzidziusia ale jest malutki i jeszcze duzo czasu zanim się urodzi. Bardzo się cieszyła. Dziś już powiedziała babci i teściówie ale oni wiedzieli odpoczynku bo w 6 tyg byłam w szpitalu. Jutro pewnie powie w przedszkolu. Dzisiaj mam dola martwię się o jutrzejszy dzień. I czy na pewno nie zawcześnie córce powiedziałam. Mieliśmy jej nie mówić bardzo długo ale wczoraj... nie wytrzymałam.

Gość gość
Boje się ze będzie coś nie tak. :( boje się ze poronie :( juz raz poronilam przed córka w 8 tyg .

Gość gość
Czemu za wcześnie ? fajnie że wie i się cieszy z rodzeństwa . Często bywa tak że dzieci nie chcą rodzeństwa bo sa zazdrosne o miłość rodziców. Nie myśl o jutrzejszym dniu , córcia się cieszy , będzie się chciała pochwalić przed koleżankami że bedzie mieć dzidziusia . Przecież to u dzieci normalne a Ty mamo nie masz się czym stresować .

Gość gość
Będzie dobrze , nie zadręczaj się na zapas . Wcześniejsze poronienie nic nie przesądza , myśl pozytywnie bo bedzie dobrze .

Gość gość
Moja znajoma poroniła pierwszą ciąże , bardzo bała się kolejnej i czy wszystko będzie dobrze z dzieckiem no i urodziła czwórkę pięknych , zdrowych dzieci .

Gość gość
To już 13 tydzien . Wyluzuj, wszystko będzie ok. Teraz to chyba wiekszosc kobiet ma za soba poronienie ( mam i ja). Powodzenia

Gość gość
Mamy XXI wiek a Ty się martwisz,że jak parę osób się dowie to poronisz? Co ma być to będzie. Dbaj o siebie i o maleństwo w brzuchu s będzie dobrze.

Gość gość
13:57- moim zdaniem autorce bardziej chodzi o to ze corka bedzie rozczarowana.

Gość gość
Dokładnie, nie chodzi o ludzi... chodzi o córkę. Ale będzie dobrze musi być i koniec