Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziękuje pis za taką polskę...mam małe dziecko i muszę mieć sponsora bo nie stać

Polecane posty

Gość gość

Nie stać mnie na mnie! Zostałam zwolniona ze sklepu w którym pracowałam na pół etatu bo kuzynka szefowej musiała mieć pracę. Nie mam oszczędności facet nas zostawił i uciekł do Europy. Sąsiad zaproponował mi sponsoring - 40 zł za godzinne spotkanie. Spotkania 5-6 ray w tygodniu. Musiałam się zgodzić aby móc czymś naakarmić dziecko. Podziękuje za to pis i kaczyńskiemu.

Gość gość
Hmmm niezle prowo, tylko zapomniałaś ze teraz praktycznie na drzwiach wejściowych praktycznie do każdego sklepu wisi kartka "Zatrudnie od zaraz"

Gość gość
W mojej miejscowosci niestety ale jest mega bezrobocie...moze w warszawie albo innym duzym miescie jego nie ma.

Gość gość
jak masz legalny dochód poniżej 800 zł to winnaś dostać 500+ tzw. za pieprzenie się i rozmnażanie

Gość gość
Autorko mam rodziców w maleńkiej miejscowości na wschodzie pl-czytaj Polska B i tak owszem są ogłoszenia typu Zatrudnie do sklepu. Mniej ich jakz w Warszawie, bo zalała nas fala Ukraińców. Nie p*****l , że nie masz roboty. Jak pisać prpvo to z głowa.

Gość gość
Pis ci zrobił dziecko, pis spierdolił za granicę, pis i Kaczyński zwolnili cię z pracy. Dobre. Skoro nie masz pracy, czyli zerowe dochody, to dostaniesz 500 plus, kosiniakowe i jeszcze rodzinne. Czyli ponad 1500 zł za pieprzenie się. Myślisz, że za poprzednich rządów byś nie straciła pracy? Bo co? Bo Tusk by na to nie pozwolił? 40 zł za godzinę? Toż to nawet najtańsze kurwy przy szosie wyżej się cenią. Ten twój sponsor jakiś niewyżyty i jeszcze skąpy.

Gość gość
Autorko czy pis zabronił ci się uczyć w młodości? Gdybyś miała wykształcenie to byś była bogata. Nie musisz pracować u kogoś w sklepie-możesz sama swój sklep otworzyć!

Gość gość
Robiłaś na pół etatu i zrobiłaś sobie dzieciaka? Taaakaaaaaa bogata byłaś hahahahaha

Gość gość
Poproś PO albo Ryśka Petru. Na pewno coś Ci dadzą. Są wielce prorodzinni

Gość gość
Za czasów PO i prezydenta Komorowskiego nie było takiej biedy, bo zawsze można było "zmienić pracę w wziąć kredyt" :D

Gość gość
Co partia rzadzaca ma do tego, ze ty sie puszczasz? Pracy jest duzo. Mozna znalezsc jesli sie chce. Lepiej platna niz to co ty dostajesz. Prostytutka za te kwote nie robi, chyba ze ma 60 lat.