Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna wykręca się od spotkań

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna nieraz obiecuje, że się spotkamy, mowi zobaczymy się w czwartek czy piątek i słowa nie dotrzymuje. Nie jest jakaś bardzo zajęta, ma mało zajęć na uczelni, a pracę zacznie dopiero w przyszłym tygodniu. Dzisiaj mieliśmy pojechać pomóc mi coś wybrać w sklepie, zapowiedziałem że po nią przyjadę, ale tak protestowała,twierdząc że dziś źle wygląda i ma zły dzień, że się poddałem. Jestem pewien że mnie nie zdradza, ale to nie wygląda dobrze. Ogolnie widzimy sie różnie, średnio 1-3 razy w tyg. Jedynie jaki kontakt mamy regularnie to jest kontakt przez facebooka czy telefon i tutaj odpisuje na bieżąco

Gość gość
Ja z moim facetem mam to samo dlatego czuje się nie kochana i myśle ostatnio o rozstaniu. Powinieneś z nia porozmawiać ponieważ teraz już o tym myślisz, a później będzie tylko gorzej. Ja przez to, że nie moge na nim polegać, przestałam mu ufać. Podchodzę bardziej sceptycznie i czasem zastanawiam sie nam sensem ciągnięcia tego związku. Rozumiem, że każdy ma prawo do innych potrzeb spotykania się z swoją druga połówka ale nie moze tak byc ze jedna strona daje wiecej, a druga bierze. W koncu ma byc to dla was obojga szczęściem. Obie strony maja takie samo prawo i trzeba dojść do konsensusu, inaczej prędzej czy później się rozstaniecie.

Gość gość
Ona może na mnie polegać, naprawde jej nigdy nie zawiodłem. Bardzo się staram o tą relację. Jest coś źle to ją wspieram. Nawet jej proponowałem że wpadnę i spróbuję jej poprawić humor, ale nie. Może po prostu jej na mnie nie zależy :(

Gość gość
O tym mówię, ona jest w tym wypadku takim moim chłopakiem, a ja utożsamiam się z Tobą. I proponuje Ci pogadać z nią... bo Ty się czujesz z tym wszystkim źle, a ona albo tego nie widzi albo nie chce widzieć.. i to powinień być Twoj cel. Dowiedzieć sie jakie ona ma stanowisko do Ciebie.. obstawiam, że jesteście jeszcze młodymi ludzmi, ale jeśli chcecie poważnego związku to tylko da się to zrobić rozmową.