Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home TM

Większość kobiet nie ma nic do zaoferowania poza swoim ciałem.

Polecane posty

Gość cOOle at home TM

Młode ciało🖐️ Nic nie trwa wiecznie. A poźniej trzymaj takiego darmozjada całe życie w domu. 🖐️;):classic_cool:

Gość gość
Co do ciała... Zapraszamy na konsultacje z trenerem i dietetykiem, który ma wieloletnie doświadczenie w przemianie sylwetek, zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Efekty osiągane są dzięki spersonalizowanym dietom oraz ćwiczeniom dostosowanym do potrzeb oraz możliwości klienta. Więcej informacji na www.igortreneronline.pl.

Gość gość
Dokładnie tak. Nawet dodam że ta większość nawet nie dysponuje ciałem:(

Gość gość
cOOle at home TM dziś Młode ciałolapka.gif Nic nie trwa wiecznie. A poźniej trzymaj takiego darmozjada całe życie w domu. lapka.gifoczko.gifcool.gif Ha ha ha :D no patrzcie jaki mądrala a pewnie sam za 20 lat się zorientuje że trzyma nie jednego darmozjada w domu :P

Gość gość
So true

Gość gość
Nawet bzykac sie juz nie chca. Po roku chodza zadasane i nadaja sie tylko do wymiany.

Gość gość
Mnie to zastanawia czy takie mądrości to piszą kobiety których nikt nie chce bo są "ponad to ", czy raczej prawiczki.

Gość gość
Zgadzam sie z autorem dlatego takie kobiety maja dupkow za chlopakow a ostatecznie w zyciu doroslym po 30 zostaja same