Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety podobają się mężczyznom po 50tce, przed 60?

Polecane posty

Gość gość

Mam 39 lat. Jestem atrakcyjną kobietą, o względy której zabiega pewien mężczyzna po 50 r życia. Zawsze myślałam, ze może tacy mężczyźni lubią młode gąski a tymczasem ja blisko 40letnia kobieta, zawróciłam w głowie ułożonemu mężczyźnie. Dodam, ze jest naprawdę super przystojny i jego atencja moją osobą mnie cieszy. Jak to jest Panowie?

Gość gość
Wyrooha cię i zostawi.

Gość Stilelibero
Myślę, że tu nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Ja mojego męża poznałam gdy on był ledwo ,,po 50- tce'', ja mniej więcej jak Ty. Gdy wiele lat temu zostawiła go żona dla kolegi z pracy, nie miał szansy niczego zbudować. Bo mało, że został sam z dzieciakami, to jeszcze harował na swojej farmie. Tak więc nie szukał panienki ani gąski, tylko zwyczajnie miłości. I taka miłość jak nasz, nie zdarza się często :) Czego i Tobie życzę :)

Gość BoginiX
Przedewszystkim musisz byc zadbana. Ladna kiecka. Tylko przyzwoita. Mezczyzni szczegolnie w tym wieku nie lubia wymalowanych dziewczyn. Za to lubia:mile, delikatne, czule, wyrozumiale, eleganckie, zadbane, usmiechniete, optymistyczne, charyzmatyczne, majace wlasne zdanie na kazdy temat, dowcipne, wiodace spokojne zycie. Kobieta wiazac sze starszym Panem przedewszystkim szuka spokoju, milosci, czulosci, wiekszej ilosci czasu, stabilnosci, no i takiemu mozna predzej zaufac. Kazdy jest inny mlodsza bo jest niedoswiadczona (bez wiekszych zwiazkow za soba ) inny zas lubuje sie w kobitce po 30-dziestce. Te ponoc sa bardziej atrakcyjne. To zalezy.

Gość gość
Co pan po 50tce, to inny gust. Im jest zamoznieszy tym wiekszej szuka laski (Trump), im biedniejszy tym skromniejszej i mniej wymagajacej - to chyba proste.

Gość gość
Muszę przyznać, ze z wiekiem zmienia się pogląd na wiele spraw. Nigdy, przenigdy nie spodziewałam się, że mogę się żywo zainteresować mężczyzną w tym wieku. I byłam kompletnie zdziwiona, gdy on sam zwrócił na mnie uwagę. Byłam pewna, ze takim mężczyznom podobają się ekstremalnie młode kobiety, dziewczyny. Ale z drugiej strony- facet przed 60 i 20latka to jednak rzadki bardzo widok, więc nie powinno mnie to az tak dziwić. On jest lekarzem.. Autorka postu