Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codziennie jak jadę pociągiem na uczelnię do innego miasta

Polecane posty

Gość gość

widzę na dworcu dwie stare obrzydliwe prukwy. Jedna z 55 lat, druga z 70. Głupie stare raszple, młodsza jest sprzedawczynią, starsza sprzątaczką. Psują mi piękny świat swoim obrzydliwym widokiem, wstrętne, brzydkie stare prukwy, mam nadzieję że zapadają się pod ziemię ze wstydu, widząc mnie piękną zadbaną 20-latkę.

Gość gość
trzeba być ostatnią debilką, żeby takie coś napisać... Nie pomogą "doktoraty", skoro człowiek chamowaty... nie gardź drugim człowiekiem, bo możesz być jeszcze gorszym sztraszydłem, niż ci ludzie pracy!!!

Gość gość
Ooo pewnie jakaś stara obrzydliwa prukwa się wk***iła. No nic, stara c***aro, s********j trzepać pod kościół do ministrantów, a ja będę się rżnęła z przystojniakami w typie Jamesa Bonda czy Greya.

Gość gość
Zwracasz pustaku się do pięknej, wychowanej, z wartościami kobiety. Przed tobą jeszcze długa, żmudna droga...

Gość gość
Ty, obrzydliwy stary raszplu, piękną, wychowaną kobietą. Ty jesteś starym kałem z cipą jak wiadrem.

Gość gość
Nie kpij ze starości no ona szybko zakpi z ciebie tak dla przykładu moja szefowa wredna baba ciągle nasmiewala sie z grubyvh bab z ze pasztety a ze leginsy ubraly i wygladaja jak baryly od tego czasu minol rok jej przybylo jakie 12 kg i ni huhu nie może tego zrzucić tetax się z niej nasmiewaja po kątach

Gość gość
i tak właśnie skończy pustak niewychowany!