Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Znacie jakieś bardziej brzydkie miasto w Polsce niż Wrocław i łódź?

Polecane posty

Ja często jestem we Wrocławiu bo do Wrocławia mam 70 km i jakoś we wszystkich miejscach wraz z zoo wiele razy afrykarium dwa razy rynkiem halą stulecia rejsem po Odrze panoramą racławicką Ostrowem tumskim galeriami handlowymi jak magnolia Park, tej nowej galerii Wroclavia, oraz Ch korona dwoma szpitalami gdzie mój wujek jeździ cmentarzem teatrami ze szkolnych wycieczek ogrodem japońskim ogrodem botanicznym itd i innych wyjazdów i do psychiatry i z innych powodów osobistych oraz do wujka itd nic pięknego we Wrocławiu nie widzę te wszystkie rzeczy gdzie byłem są przereklamowane PS jadąc przez Wrocław widzę te stare obskurne kamienice których w całym Wrocławiu jest pełno na niemal każdym kroku one są, ten wszechobecny brud smród korki ciemne uliczki pełno bezdomnych meneli itd więc nie rozumiem jak można się tak zachwycać tym Wrocławiem pisząc że jest taki cudny i piękny? Przecież Wrocław i łódź to dwa najbrzydsze i najbardziej zaniedbane polskie miasta

Gość gość
idź już spać dziecko bo nudzisz i bredzisz matołusz do łóżka, bo mama jak zwykle kablem od prodiża przyłoży

Gość Teppic No5
Jest jeszcze Opole i Radom.

Akurat Katowice Opole Częstochowa Bielsko biała zakopane nawet trzebnica Kielce w których byłem są o wiele ładniejsze i piękniejsze niż Wrocław no i bardziej czyste i zadbane w Poznaniu też byłem i jadąc aż do centrum nie widziałem brzydkich miejsc Poznań jest czysty ładny i zadbany a jadąc przez Wrocław Do centrum to przez całą drogę mija się setki obskurnych kamienic syfiastych dziurawych dróg szare smutne budynki masakra w Opolu jestem często i Opole jest ładne czyste i zadbane bez obskurnych kamienic ani syfu opole jest czyste ładne zgrabne a Wrocław to porażka :(

Teppic no 2 nigdy nie byłeś w Opolu więc nie pisz że Opole jest brzydkie bo Opole jest ładne czyste i zadbane oraz schludne kameralne i miłe w Opolu są 3 kina i 4 teatry :)

Gość gość
znamy, to Namysłów

21:45 zapraszam do Wrocławia to zobaczycie że mam rację że Wrocław jest brzydki

Gość gość
jeśli Wrocław jest brzydki, to znaczy, że w Lublinie nigdy nie byłeś :D

Gość gość
Polkowskie.

:D

Gość gość
Dziecko z Namslau, dzis Namyslow - mieszkasz na ziemiach niemieckich. Od wiekow niemieckich. Masz niemieckie maisteczko, z niemieckim ukladem zabudowy. Teraz, dzieku pieniadzom z Unii Europejskiej (glownie z Niemiec, Francji i Wielkiej Brytanii) twoje Namslau zostalo wyremotnowanie i zaczyna normalnie wygladac , ale przez 50 lat zostalo tragicznie wrecz ZAPUSZCZONE przez ludzi zza Buga, ,czyli przez twoich dziadkow i rodzicow, ktorzy zostali tam przywiezieni w bydlencych wagonach. Skad sa twoi dziadkowie? Ze wsi w poblizu Kosowa na Ukrainie?

Gość gość
Tak. Radom i Ostrowiec Swietokrzyski

Gość gość
Ils ont montré une fille de Brodnica, qui sera probablement dans l'épisode mais a une fille tellement de pression sur le verre que bientôt il a été dit qu'elle était à la télévision qui a épousé mon fils ou quelque chose dans ce modèle. Je doute que cette édition du mariage était censée être mélangée à nouveau des candidats comme ce catholique qui surachève avec un secouriste

Gość gość
Katowice

Gość Uliczny krzykacz
Autor posta ma dużo racji. Ja we Wrocławiu mieszkam od urodzenia i poza kilkoma miejscami, które są promowane w mediach jako atrakcyjne turystycznie, reszta to syf kila i mogiła. Kostka pamietajaca hitlera , walace się kamienice, brudne, klejące się dosłownie chodniki i to w centrum miasta, wybazgrane przystanki , mury, porozrzucane się gdzie popadnie śmieci. Bylem jakiś czas temu w Rzeszowie i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu - miasto mega czyste, zadbane ulice, tereny zielone, nie dopatrzylem się żadnych dziur ani kolein na drogach, choć objechalem spory kawałek miasta. Nie spotkałem tam równiez meneli, poza jednostkowymi przypadkami . We Wrocławiu to już jest plaga i antywizytowka miasta. Na serio mówiąc i bez hejtu - trzeba uznać fakt iż Wrocław ma dobry PR na którym bazuje od lat, jest miejscami ładny i atrakcyjny, lecz dla przeciętnego Kowalskiego to miasto uciążliwe do życia.