Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkapralka

Co robić...co myslec?

Polecane posty

Gość natalkapralka

Witajcie kochani, szukam pomocy juz wszedzie, mysle ze po waszych radach rozwieje swoje wątpliosci. Mam 18 lat moj "partner24l" (w cudzyslowiu gdyz na zwiazek musze poczekac az on rozwiaze wszystkie problemy by mogl poswiecic mi sie w 100%) Mimo to sypiamy ze soba, na poczatku bardzo mu zalezalo wrecz szalal za mna pozniej i ja sie zakochalam. pokazałam mu to chyba za bardzo i jemu z czasem przestalo zalezec pisalsmy coraz mniej spotykalismy sie rzadko. Po czasie przed spotkanie nagle je odwoływał i praktycznie zawsze cos wypada. Mowilam mu zeby zaczal stawiac sobie priorytety. Niedawno poinformowal mnie ze nie spotkamy sie, bo ma pilny wyjazd po czym spotkalam go na miescie, zrobilam awanture, no ale ze jestem naiwna pogodzilismy sie. Nastepnie mielismy spedzic razem week, nie odzywal sie caly dzien wiec ja poszlam do niego tak jak sie umowilismy na poczatku, nikt mi nawet nie otwieral po czym wyszedl jego kolega i powiedzial ze go nie ma. Dzwonilam do niego 14 razy nie odebral...zadzwonlam z innego numeru, odebral zaspany za 2 razem, wtedy powiedzialam mu ze mielismy sie spotkac a on rzucił krotkie "no i co" spytalam czy ma to w d***e, a on sie rozlaczyl i nie ma z nim kontaktu od 24 godzin, wiem ze to dziecinne ale nawet nie wszedl na fb, a to do niego nie podobne, zastanawiam sie czy moze nie zadzwonic, moze cos sie stalo mmo ze wiem ze nie powinnam. Z drugiej strony pokazuje mi i mowi ze mu zalezy a pozniej tak sie zachowuje... Prosze kochani powiedzcie co mam robic, co myslec.. bardzo mi na nim zalezy nie poznaje go na poczatku byl calkiem inny a trwa to tylko 3 miesiace...

Gość gość
Odpuść. Zobaczysz, że nic poważnego od takiego chłopca nie jest w stanie wyjść. Zachowanie nie godne mężczyzny. Bądź silna, przecierp. Nie jesteś jakaś dziewczyna która przyjdzie na zawołanie też masz prawo do bliskości kiedy tego potrzebujesz. Wiedziałby to jakby mu na tobie zależało. Nie daj się. Ten facet nie jest Ciebie godny. Nie interesuje się to nie. Zajmij się czymś innym to pomaga.

Gość gość
I nie daj się zwieść 3 miesiące to mało. Zachowanie wskazuje,że mu nie zależy. Jak będziesz się dawała tak traktować to będzie tylko boleśniej z myślą,że grałaś w jego grę w której cię wykorzystał.

Gość gość
Napisz mu jedną wiadomosc, w której dasz do zrozumienia, że nie zasługujesz na takie traktowanie i nie będziesz na niego czekać, aż się zdecyduje i że nie chcesz czuć się tak niepewnie. Wiem jak to jest być w takiej sytuacji. I sytuacja jest jasna. Stracił zainteresowanie. Bądź silna.