Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana123

Jak zakochuje sie facet

Polecane posty

Gość Zakochana123
Ja oczywiście że o seksie myślę... Codziennie, ale nie zrobie tego z nim dopoki nie pozuje, ze on tez cos zaczyna czuć. Nawet jak się potem rozczaruje

Gość Zakochana123
Nie wiem czy to byla propozycja seksu. Nigdy do tego nie wracaliśmy. Rozmawiamy na różne tematy, zesto o wartosciach i wydaje się mi ze nie zalicza panienek tylko tez chcialby miec fajny zwiazek z jedna kobieta. Dlaczego wiec nie zauwaza mnie pod tym względem... Pozatym jest ok, super znajomosc na ktorej mi zalezy

Gość gość
więc kontynuuj tą znajomośc a czas pokaże co dalej:)

Gość Zakochana123
Wiem, tylko troche ciężko ze jestem tylko kolezanka... Z mojej strony to nie jest milosc jeszcze ale zairoczenie, oczarowanie i hdybym widziala, ze z jego tez jest i i twn seks tez by był. A tak to nie chce takiej powierzchowności. Czuje, że milosc z mojej strony by byla gdyby to zaczelo się rozwijać... Z dwoch stron bo tak to ja sie blokuje. Starodawna jestem

Gość gość
Moim zdaniem jeśli facet nie czuje chemii na samym początku to tej chemii nie poczuje. Ewentualnie może się pizniej kierować rozsądkiem ale czy chcesz uczucia z rozsądku? Sama sobie na to odpowiedz. Poza tym ndz sensu żebyś czekała nie wiem ile czasu aż do niego dojdzie ze w sumie może by z Tobą coś budować... gdyby chciał to wiedziałabys o tym. On chce przyjaźni sam to powiedział. Nie masz co liczyć na więcej. Nie łudź się. Znajdź kogoś innego i nabierz dystansu

Gość Zakochana123
Chemię w sensie pociag swkaualny przecież czuję ..

Gość gość
Masz straszne rozkminy. Nie wszyscy faceci czują pożądanie i to dla nich od razu wyznacznik związku. To tylko pociąg fizyczny. Jeśli on chce zbudować związek,to szuka również kobiety która odpowiada mu pod innymi względami . Tycmu nie pasujesz, bo masz być koleżanka . Czego Ty jeszcze chcesz. Zaakceptuj fakty i przestań się zastanawiać czy to się zmieni. Nie, nie zmieni,bo już mu do wiązki z jakiś powodów nie pasujesz

Gość gość
Autorko nie myl chemii z pociągiem seksualnym. On chce Ciebie na koleżankę która mógłby w sumie bzyknac czemu nie. On nie czuje chemii która kieruje mózgiem na tyle żeby stwierdzić ze tak to może być ona. Z nią chce budować. Zrozum to wreszcie. Sama mówiłaś wcześniej ze on ma jakiś bagaż. Mężczyzna po przejściach w tym wieku nie chce się pakować w nowa klatkę tylko chce odetchnąć. Nikt nie zakochuje się na pierwszy rzut oka ale jeśli nie czuje się tej iskierki na samym początku to nie ma podstaw żeby to się rozrosło a on jak widać tej iskierki nie zauważył. Olej to. Im szybciej tym lepiej bo będzie ci lżej

Gość Zakochana123
Dobra, zrozumiałam