Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toffikkkk

Mdlosci tylko w nocy

Polecane posty

Gość toffikkkk

Witam. Od Kiki tygodni walczę z strasznymi Mdłościami tylko w nocy. Nie wymiotuje i nie jestem w ciąży. Gdy przychodzi wieczór kręci mi sie w głowie strasznie mnie mdli i mam nagi jak z waty. Czuje tez uczucie sytości w brzuchu. Błagam pomóżcie bo juz nie umiem z tym wytrzymać a lekarze w moim mieście nie wiedza co mi jest i w ogóle olali moje dolegliwości. Nerwica żołądkowa? Robaki ? Ktoś miał tak jak ja proszę o pomoc

Gość gość
to moze bys skutek demonów h daleko jestes od boga

Gość gość
Ile czasu mija od ostatniego posiłku?

Gość gość
Wiesz co..... ja wiem, że interneto to nie powinno się zaglądać w takich wypadkach ale no mowie jak było na przykłądzi emojej mamy. Miała mdłości i drażliwość na niektóre zapachy. Z gastroskopii wyszło że ma zapalenie żołądka okej sprawa odfajkowana dostała leki i tym podobne. Leki nie pomagały ....trafiła do szpitala z podejrzeniem udaru - diagnoza glejak - guz mózgu. Jak bym wiedziała, że mdłosci moga być objawem raka mózgu to już dawno wyslała bym mamę do szpitala. Moja mam zmarła niestety natego s********a. Sorki ale jak czytam, że ktoś ma mdłosci to od razu kogoś przestrzegam i namawiam na zrobienie badań w tym kierunku.