Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mòj mąż dostał w twarz

Polecane posty

Gość gość

Po słowach do mnie, że jestem kurwą! Wiadomo, że nią nie jestem. Tak mnie to zabolało, że po prostu nie patrząc "walnęłam mu z liścia". Do tego nie był mi dłużny i mi oddał! Teraz mówi, że go bije i wszystkim to porozpowiada. Boli mnie to. Bo nigdy żadna przemoc w naszym domu nie miała miejsca. I do tego że on zachowuje się jak palant.

Gość gość
Faceci są bardzo wrażliwi, uderzenie przez kobietę uraża w ich dumę. Ja mojego dla żartu jak pacnę i żartuję, że to po to, by mu poprawić krążenie, to się oburza. Raz mi odgryzał, żebym tak nie robiła, bo mi tak p**********i, że zaboli :D

uważam ze miałaś prawo dać mu w twarz za taki tekst, a on może odruchowo ci oddał....jego gadanie ze go bijesz i będzie o tym mówił innym to dziecinada...wątpię ze się komuś pochwali ze kobieta mu przywaliła;-) jeśli zrobi to przy tobie to głośno bym powiedziała.." powiedz lepiej za co oberwałeś i co potem zrobiłeś..."myślę ,ze jak powie jak było za co oberwał(za k...) i ze ci oddał wszyscy słuchacze będą po twojej stronie....a tak to ham z twojego meza ...czemu tak do ciebie powiedział? w nerwach czy co? oczywiście nic go nie usprawiedliwia...może pogadać powinniście czemu tak powiedział czemu cie uderzył?

Gość gość
Oboje macie nierówno pod sufitem. Mąż Ci ubliża, Ty go bijesz (tak, uderzenie w twarz to jest bicie), on oddaje. Trochę trąca patologią.

Gość gość
Pewnie wie mąż co mówi. Był tu taki temat sponsor po sexie nazwał mnie dzifką...

Gość gość
ZAbolało mnie że moją przyszłosć wyciąga na światło dzienne.