Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteś sama już bardzo długo

Polecane posty

Gość gość

znacie się parę miesięcy, obie strony się sobie podobają, nawiązaliście więź koleżeńską, spędziliście ze sobą sporo czasu gdzie się poznawiliście (wycieczki, kino, wizyty w domach, koncerty) oboje jesteście wolni, czy w takim przypadku spróbowalibyście seksu i ewentualnie potem związku? Czy olewacie i czekacie na bardziej idealną osobę? Zaznaczam, że pociąg fizyczny jest. Czy warto spróbowac w takim przypadku? Bo moja głupia głowa uważa, że powinnam ignorować że na siebie lecimy i się lubimy i czekać na jakiś znak z niebios, na księcia.

Gość gość
tak jakbym już była obojętna na związki, bo żyję już bardzo długo bez nikogo i wiem, że się da, jest spokój, no ale też czas leci i nie doświadczam tego co wszyscy ludzie, niedługo starość

Gość gość
Nie dam się wrobić 🖐️

Gość gość
wrobić w co? :D :D

Gość gość
w burka psiego xhujka (-:

Gość gość
ktoś odpisze?

Gość gość
Przecież pójście z kimś do łóżka nie wyklucza poznania kolejnej osoby. ja na twoim miejscu poszabym z nim do łóżka, może coś się z tego zrodzi (nie dziecko :D) może nie. Ale ja mam trochę inne podejście, bo nie potrafiłabym emocjonalnie się w nic zaangazować więc przyjaciel w dodatku do seksu to dla mnie idealne rozwiązanie.