Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

przepis na pieczenie ciasta

Polecane posty

Gość gość

witam, chodzi mi o to że jak zwiększam ilość składników na wiekszą blaszkę to ile takie ciasto mam piec, mam fajny przepis na ciasto ekpresik i tam pieczemy 35 minut w 180 stop. ja chce zwiekszyć skladniki to ile mam piec, -2 pyt, nigdy nie robię ciast śmietaną kremówką bo nie wiem jaka to jest jakiej mam uzywać, pouczcie mnie jak jest w przepiesie -śmietana kremówka 30 % to jaka mam kupić, w kubeczku kartonie, gestą rzadką ,albo nieraz jest śmietana kwaśna to jaka, ja do zup używam zawsze z kartona 18% a na reszcie sie nie znam, mam kilka fajnych przepisów ale nie wiem co z ta śmietana, proszę o odpowiedzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×