Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdu_bydzia

Wszystko wskazuje na to że prezydentem w 2020 roku zostanie Tusk

Polecane posty

Gość kurdu_bydzia

Tak podają sondaże, tak też ludzie mówią. Prawie pewne jest że w 2020 roku w wyborach prezydenckich zwycięży Tusk i zostanie prezydentem. Nie wiem co wtedy zrobię, ale prawdopodobnie będę zmuszony wyemigrować do Wielkiej Brytanii albo gdziekolwiek. Jak wiemy Donald Tusk nie uznaje facetów poniżej 170 cm wzrostu. Jeśli zostanie prezydentem, to będzie starał się wprowadzić ustawę ograniczającą takim facetom praw. Facet koło 30-tki o wzroście powiedzmy 165-169 cm nie będzie mógł mieć kobiety, wziąć ślubu i uprawiać z nią sexu. Tusk jest do tego zdolny, bo nie raz wypowiadał się na ten temat. Ja właśnie jestem takim facetem karłem, mam dokładnie 169 cm (rano mam 170 cm, ale to się nie liczy). Oczywiście nigdy nie głosowałem na Tuska ani na PO co jest oczywiste w moim przypadku. Zawsze będę popierał mniejsze dla mnie zło czyli PiS. I na pewno nie zostanę w kraju, w którym będę szykanowany i dyskryminowany z powodu wzrostu! Wyjadę i tyle mnie zobaczycie! Pozdrawiam

Gość gość
w 2020 roku tusk bedzie już dawno jedynie przykrym wposmnieniem dla jakiejś połamanej brzozy

Gość gość
ale my cię wcale nie chcemy oglądać,w*********j i nie wracaj

Gość gość
ja nie mówie ze bedzie połaman samoletem akurat

Gość kurdu_bydzia
Swoją drogą nie mogę zrozumieć, dlaczego Tusk aż tak bardzo nienawidzi karłów. Sam ma tylko 174 cm, więc tylko 5 cm dzieli go od karłowatości (gdyby miał 169 cm to już by by karłem). Powinien Bogu dziękować że ma AŻ 174 cm, bo jakby Bozia nie była mu przychylna to by miał poniżej 170 cm i by był starym kawalerem i na pewno by tak daleko nie zaszedł !

Gość Gość
Dnia 13.11.2017 o 17:38, Gość kurdu_bydzia napisał:

Swoją drogą nie mogę zrozumieć, dlaczego Tusk aż tak bardzo nienawidzi karłów. Sam ma tylko 174 cm, więc tylko 5 cm dzieli go od karłowatości (gdyby miał 169 cm to już by by karłem). Powinien Bogu dziękować że ma AŻ 174 cm, bo jakby Bozia nie była mu przychylna to by miał poniżej 170 cm i by był starym kawalerem i na pewno by tak daleko nie zaszedł !

Nie masz racji gdyż gdy Kaczyński procesował się z Wałęsą  sięgał mu do ucha, a Wałęsą jest niewysoki widziałam go w Gdańsku, ja mam 170cm a on nie był ode mnie wyższy a raczej niższy, dlatego Kaczyński jak ma w wyższych butach 164 to max.