Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś ludzie zachowywali się bardziej kulturalnie.

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam, jak moja babcia miała sprzątaczkę, to w tej kobiecie było więcej kultury niż w dzisiejszych magistrach. Ta Pani zawsze witała się grzecznie, całowała moją babcię w dłoń, co dzisiaj pewnie byłoby nie do pomyślenia. Kto dziś potrafi się tak zachować? Nie było w niej nic chamstwa, a swoją pracę wykonywała tak dokładnie, że nie było trzeba zwracać na nić uwagi. Po prostu inni ludzie, porządni.

Gość gość
Ta Pani zawsze witała się grzecznie, całowała moją babcię w dłoń popieram kulturę, ale poniżania ludzi nie

Gość gość
tak,a babcia pewnie całowała dziedzica w penisa zę zechciał na nią łaskawie splunąć :-D

Gość gość
Nie wiem, o co Wam chodzi. Kiedyś były trochę inna czasy, inne zachowanie ludzi. Po prostu takie gesty były naturalne, a dzisiaj niestety wymarły. To nie było poniżające, tylko zwyczajne.

Gość gość
Nie wiem, o co Wam chodzi. Kiedyś były trochę inna czasy, inne zachowanie ludzi. Po prostu takie gesty były naturalne, a dzisiaj niestety wymarły. To nie było poniżające, tylko zwyczajne zawsze były ponizające

Gość gość
Przecież nawet dzisiaj niektórzy panowie całują dłonie. Uważasz, że się poniżają?

Gość gość
to nie ten sam gest- muszę całować pracodawczynie żeby mnie dalej trzymała i pokazać jej jaka jestem wdzięczna, a pocmoktam sobie jakieś babki po raczkach zeby wypaść na fajnego faceta, głownie we własnym mniemaniu

Gość gość
A myślisz, że dla mojej babci było przyjemne, by wyciągać dłoń do całowania? Po prostu tak wypadało.

Gość gość
A myślisz, że dla mojej babci było przyjemne, by wyciągać dłoń do całowania? Po prostu tak wypadało. buahahahahahahahaha,idiota

Gość gość Aga
Dla mnie nie jest normalne, kiedy katoliccy dostojnicy kościelni wystawiają wiernym dłoń z pierścieniem lub bez /Rydzyk/ do pocałunku.To jest wręcz paranoja.

Gość gość Aga
Dla mnie nie jest normalne, kiedy katoliccy dostojnicy kościelni wystawiają wiernym dłoń z pierścieniem lub bez /Rydzyk/ do pocałunku.To jest wręcz paranoja.

Gość gość
Dla mnie to tez chore. Nie wyobrażam sobie, abym miała jakiegoś dostojnika pocałować. Choc zdaje sie, że całuje się pierścień a nie dłoń i o to tu chodzi.

Gość gość
Ok., ale Rydzyk nie ma pierścienia.Pierwszy w k.k. dostaje pierścień infuat.Rydzyk jest zwykłym zakonnikiem, ale przyznaję, że niezupełnie przeciętnym.