Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykałam się z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

którego uważałam/am za miłość mojego życia. Powiedziałam mu, co do niego czuję i jaki jest dla mnie ważny. Spotykalismy się jakiś czas, w zasadzie zawsze kończyło się w łóżku. Pewnego razu wyszedł nad ranem i nigdy więcej się nie odezwał. Odszukałam, że na portalu społecznościowym podrywał inną dziewczynę. Wiem, że w końcu ją zdobył, są ze sobą do dnia dzisiejszego i chyba dobrze im ze sobą. Do mnie nigdy potem się nie odezwał. Bolało jak cholera. (chociaż sama nie wiem już, bo przecież sama go chciałam, ale i tak czuję się wykorzystana, mógł być ze mną szczery, że nic do mnie nie czuje i że nie będzie z tego nic poważnego). Też was kiedyś ktoś tak potraktował?

Gość gość
faceci to durnie, nie ma z nich nic dobrego

Gość gość
Zmanipulowal cie, oklamal, zeby tylko zaciagnal do lozka a potem wyslac w cholerei isc kolejna wykorzystywacc. Kazdy facet tak robi, bo to takie prymitywne istoty, bez wyjatkow. Teraz juz wiesz, ze faceci nie sa niczego warci.

Gość gość
haha kolejna idiotka, trzeba bylo go przetrzymac z seksem z 4 mce to bys go sploszyla i nie plakala

Gość gość
nie warto było się aż tak w to angażować. Za bardzo się potem cierpi. Najlepiej to wcale się nie otwierać z uczuciami.

Gość gośćautorka tematu
sex to nic takiego. Najgorsza jest utrata, to trochę tak jakby ktoś umarł, choć wcale nie umarł. Ma się dobrze, ale bez ciebie. Wygląda na to, ze nawet mnie nie lubił.

Gość gość
Byłaś tylko jego zapchajdziura. Trzeba było poczekać znacznie dłużej z seksem! Masz już nauczkę

Gość gośćautorka tematu
to prawda uczymy się na błędach. Już więcej nie zwiążę się z nikim.

Gość gość
Kobiety też tak postępują.

Gość gość
Wcale nie, to nie zależy od tego czy facet, czy kobieta. Ja miałem kiedyś dziewczynę, chodziłem z nią dwa lata, zero seksu. Potem zerwała ze mną, straciła dziewictwo, a chłopak ją oo tygodniu rzucił. Potem żaliła się u mnie jak to ją potraktował jak przedmiot itp. a moje uczucia gdzie ? Urwałem z nią kontakt. Potem były inne wariatki :) W końcu poznałem moją cudowną żonę, i tego właśnie tobie życzę. Kogoś kto będzie cię kochał z wzajemnością, a wtedy będzie wszystko super i seks też będzie super !! I możecie się wzajemnie wykorzystywać do końca życia ;)