Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1245758

Były chłopak czy przyjaciel...

Polecane posty

Gość gość1245758

Witam mam mały problem, powiem w skrócie. Mój były chce do mnie wrócić byliśmy razem rok czasu kocham go dalej ale nie potrafię zapomnieć o przeszłości uderzył mnie kiedyś wyzywał , traktował okropnie lecz teraz się zmienił żałuje tego, boje się że jak dam mu szansę to będę tego żałowac. Druga rzecz, do osoba& mój przyjaciel dobry znamy się parę lat zawsze coś nas łączyło tylko nikt nigdy nie odważydniejszy ł się o tym sobie powiedzieć ,zaczęliśmy się spotykac wyznał że bardzo mu na mnie zależy, jeżeli wrócę do bylego nasza przyjaźń seie zakończy. Pomóżcie mi blagam ,to najtrudniejsza decyzja w moim życiu ,nie mogę spać po nocach:cccc

Gość gość12343567
Przepraszam pisałam szybko i są błędy ale to z nerwów... Dodam że mam 23 lata

Gość gość
gdyby uderzył, powrotu by nie było i tyle w temacie, ty zrobisz jak zechcesz

Gość gość
Napewno nie wracaj do damskiego boksera, tacy się nie zmieniają. Zmarnujesz swója młodość i tyle. Zniszczysz sobie psychikę przy nim. Co do przyjaciela to poczekaj co czas pokaże, jak się rozwinie wasza znajomość. Nic na siłę

Gość gość
Były się zmienił, bo tak Ci powiedział? Nie bądź naiwna... Wrócisz to będziesz miała,, powtórkę z rozrywki" i będziesz zalowac. Tu nie było widać miłości, on chce wrócić bo pewnie nie ma żadnych innych opcji na seks. Nie popełniają tego błędu! Wybierz przyjaciela a czas pokaże jak się ułoży.

Gość gość
Byly sie nie zmienil,po prostu tymczasowo udaje zeby osiagnac swoj cel. Z wiekiem nerwy ma sie coraz slabsze,a skoro on juz teraz nad nimi nie potrafi zapanowac,to niczego dobrego to nie wrozy.

Gość gość
Wróć do byłego on Cie naprawdę kocha daj mu szanse

Gość gość
Damski Bokser nigdy sienie zmieni tylko jest jest uśpiony

Gość gość
nie wracaj do byłego, uderzył raz to zrobi to kolejny raz

Gość gość
Na pewno nie wracaj do byłego. Jak raz przekroczył tę granicę psychiczną i cię uderzył to go nic następnym razem nie powstrzyma. Co do przyjaciela rób jak chcesz, ale do faceta, który podniósł na ciebie rękę trzymaj się z daleka.