Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze, pomóżcie mi pogodzić się z tym, że kobiety lecą na tępych ekstrawertykow

Polecane posty

Gość gość

A introwertyczni jelenie to dla nich tylko źródło kasy i wygodnego życia. Chcę wreszcie się z tym pogodzić i zaznać spokoju.

Gość gość
Idz do psychiatry to ci pomoże.

Gość gość
Nie wiem czy to cię pocieszy, ale mogę powiedzieć, że działa to też w drugą stronę. Faceci także ( stosunkowo często) lecą na puste laski, więc jakaś sprawiedliwość na tym świecie jest.

Gość gość
gość dziś - zaraz wyskoczy z tekstem, że tylko testosteronowe buhaje, poza tym większość lasek to pustaki więc nie ma wyboryu. Tymczasem ja widzę jak omijają szerokim łukiem spokojne introwertyczki, no chyba że są bardzo ładne i zgrabne, to wtedy faktycznie prawie zawsze się ktoś zakręci.

Gość gość
No ale zobacz: ty i tak masz lepiej, bo jesteś mądry, inteligentny, oczytany, a nie taki pusty jak te laski. Może nigdy nie p*****asz, ale ta wyższość nad pustotą tego świata chyba jest miłym uczuciem. Warto?

Gość gość
I dz do lekarza

Gość gość
gość dziś - pewnie nie warto, bo on taki pełny, ale jaja to chce mieć puste i to zapewne dzięki tym pustaczkom na które tak naskakuje. Na co mu spokojna dziewczyna lubiąca czytać książki skoro z ryja jest tylko 5/10 i nie ma cyców w rozmiarze 75e?