Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zwiazem

Polecane posty

Gość gość

Hey. Nigdy nie wpisywalam na takie forum, ale nie radze sobie w zwiasku. Sporo tego, znamy sie 2 lata, zamieszkalismy razem od miesiaca, koles ma dziecko z przeszlego zeiazku, non stop kluci sie z bylo o dziecko. Malo o tym mowi no chyba ze wierce dziure w temacie przy czym sie irytuje, od niedawna jest inna osoba, dziwnie sie zachowuje, ma dystans, zadko sie slyszymy w ciagu dnia, w domu cisza, bo on wisi na FB caly czas albo komputer, zyje w innym swiecie. Pocalunki sa zadkoscia, czy rozne czuloeci. Mowilam, tlumaczylam ale przy kazdej okazji jakby odwracal kota ogonem, oskarza mnie o inne rzeczy, kompletna zmiana tematu. A ja coraz bardziej czuje sie odcieta. Ostatnio sex wygasl wogole, facet spi z dalema nawet buzi na dobranoc nie ma. Male rzeczy ktore znikly. Byl innym czlowiekiem przed przeprowadzka. Czulym i uwaznym i nagle peklo. Wlozylam w to mieszkanie wszystkie oszczednosci, nie moge sie narazie wyprowadzic. A jest mi zle okropnie. Zaczal nie milo odpowiadac, ignorowac, nie zwracac uwagi i caly czas powtarza ze przeciez wszystko jest ok! Zaczelam myslec ze ma zachowania toksyczne w pewnych sytuacjach. Nie wiem co myslec, jestem sama w angli i nie bardzo moge sie z tym zwrocic, ciezko sie tez przyznac ze wyszla porazka... Tel caly czas chowa, jesli wejde do pokoju to zmienia strone. Glupia rzecz ale ostatnio wyszlam z kolezankami, rano jak wstalam zorientowalam sie ze w kuchni stoi szklanka po winie, w lazience swieczka no i zlozony ladnie recznik na wannie...nigdy niczego nie sklada a tym bardziej recznika, zawsze zucony mokry w kat. Albo wariuje albo mi chlop wode z mozgu robi!! Ktos cos poradzi, to moj pierwszy zwiazek od 4 lat i po 3 miesiacach jest juz tak... co robic??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować