Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej z Białego

Kobiety jaki jest waszym zdaniem idealny facet ?

Polecane posty

Gość Andrzej z Białego

1.Wygląd 2.Styl ubierania 3.Typ posiadanego samochodu Prosze o poważne opinie.

Gość gość
Nie ma idealnych facetów, tak samo jak kobiet.

Gość gość
4, i tylko 4. ktorego nie podałeś

Gość gość
Każda powie co innego ma inny gust dla mnie wysoki szczupły duze oczy inna powie zupelnie inaczej

Gość gość
Mój ideał? 1. 188, niebieskie oczy, rudy, ewentualnie blondyn, wysokie kości policzkowe, ładne dłonie, długie nogi. Szczupły, może nosić okulary. 2. Semi casual, ewentualnie spodnie i sweter, musi dobrze wyglądać w pełnym garniturze i musi umieć i lubić go nosić. 3. Jaguar, w sumie każdy, byle nie daschshound.

Gość gość
1. Wzrost 200 cm, penis 35 cm ale żeby mu nie stawał, żeby w ogóle nie lubiał seksu a zamiast tego dwie dobrze płatne prace 2. Ekegancki 3. VAN z dużym bagażnikiem żeby dużo się zmieściło najlepiej Audi

Gość gość
1.Brunet 190 cm ciemna karnacja 2.Styl ubioru gangsterski (jak panowie Kolumbijczycy lub Włosi) 3. Sportowe auto

Gość gość
...4. i żeby mnie bił jak psa, to znaczy sukę i nazywał swoją szmatą, a gdybym mu podpadła żeby mnie zatłukł na śmierć i wyrzucił na wysypisku śmieci

Gość gość
18:40 dziwne masz upodobania:O

Gość gość
1. nieistotny 2. nieistotny 3.nieistotny

Gość gość
ideałów nie ma

Gość gość
Uczucie, wygląd, troskliwość i szczerość bez zakłamania. Związek bez tajemnic a zwłaszcza intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog dlatego mąż jest zawsze podczas każdego badania cipki jak również wspierał porody nie wstydzę się męża!

Gość gość
Szczupły brunet , 186 cm. Normalna budowa ciała( nie napakowany ! ) Inteligentny , kulturalny , zakochany we mnie do szaleństwa;). Samochod nieistotny.

Gość gość
1. Wyglad - bez wiekszego znaczenia, byle nie byl napakowany, brudny ani zaniedbany. 2. Bez znaczenia. To pryszcz - nie ma zadnego wplywu na przyszlosc. 3. Samochod - nie ma znacznia. Wazne, zeby facet byl: 1. Inteligentny 2 .Wyksztalcony 3. Obyty 4. Zaradny, pracowity i w porzadku wobec innych ludzi 5. Troskliwy i opiekunczy Facet ktory jest taki jak w pkt. 1 do 5 moze zdobyc kazda dziewczyne, nawet pieknosc z konkursu miss. Wysoki burak w jaguarze czy maseratti,, klacy jak lump spod sklepu z piwem, bedzie mial szanse tylko blachar lecacych na jego forse.

Gość gość
klnacy jak lump spod...