Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze roczne dzieci bawia sie tym?

Polecane posty

Gość gość
Nie, nie odseparowana że źródełka z kosmosu tylko że źródełka św. Jana. Znasz???

Gość gość
jeszcze mi sie pier**** katol trafil, nic dziwnego ze wierzysz w reklamy a nie lekarzom :o

Gość gość
Mój ma 14 miesięcy i lubi sortery, klocki, piramidy z kołek i auta. Wader ma fajne zabawki i dobre ceny. On też lubi butelki :p

Gość gość
Dziekuje mamusie za wszystkie propozycje na pewno cos wybiore:) dobranoc spokojnej nocy;)

Gość gość
Dobranoc:) a ta pani czepialska te, juz chyba spi albo jej madre dzieci sie obudzily i daja popalic

droga autorko, moje dziecko też miało upatrzone kilka ulubionych zabawek, wiec cześć(którymi się nie bawiło) co jakiś czas chowałam i robiłam wymianę te schowane wcześniej wyciągałam i była wielka radość jak z nowych....może ma ich za dużo i sam nie wie co wybrać( my kobietki też tak mamy im więcej tym trudniej coś wybrać;-) i chwyta to co najbliżej? uważam że najprostsze zabawki sa najlepsze...plastikowe butelki i łyżeczka:-)

Gość gość
W Ikei takie coś jest. Nie pamiętam dokładnej nazwy. Zabawka edukacyjna po prostu.

Gość gość
A ta co wczoraj twierdzila ze ta zabawka bawia sie nienormalne dzieci to sama nienormalna. To jest zabawka edujacyjna jak twoje dzieci nie potrafia sie takimi rzeczami bawic to chyba nie sa zbyt inteligentne. Moj ma i sie bawi

Gość gość
Wlasnie taka zabawka jest dobra na koordynację wzrokowo-ruchowa I później na wyobraźnię. A pozatym, autystyczne dzieci są normalne jak każde inne dziecko. Jeżeli będziecie uczyc dzieciom, że inny znaczy nienormalne, to powodzenia. I dziękuję za to, że później są tacy nietolerancjni w tym kraju.