Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dwóch synów. Proszę o sposoby na dziewczynkę! :)

Polecane posty

Gość gość
Raczej to tobie cos sie przestawilo w mozdzku, albo cierpisz na zwapnienie szyszynki. Teraz wlasnie potwierdzilas moja teorie i obalilas swoja ;)

Gość gość
jestes nienormalna az zal ze takie osoby jak ty maja dziec***atolko

Gość gość
gość dziś tak wiesniaro.,ty najlepiej wiesz ze jej sie przesunela. ja mam corke z owulacji potwierdzonej monitoringiem i co??? uwazaj bo ci zylka peknie x Zakało gatunku ludzkiego, dociera do ciebie termin ZWIEKSZONE SZANSE, a nie WYLACZNA MOZLIWOSC? Szczerze wątpie i pisze wytłuszczonym drukiem, bo normalnie nie dociera jak widac ;)

Gość gość
zwiekszone szanse to ty masz na debilizm, nie dociera do ciebie garkotluku ze to juz dawno i nieprawda??

Gość gość
Dowod? Zadnego nie masz. Cos co zostalo potwierdzone dawno i nadal funkcjonuje nie oznacza, ze jest nieaktualne. Nie dociera?

Gość gość
jaka ty jestes wyjtkowo tepa. zrozum gdyby tak bylo to kazdemu rodzialby sie wymarzona plec. autorka ma dwoch synow i zaloze sie ze przy planowaniu drugiego znala te teorie na dziewczynke ale wyszedl drugi syn

Gość gość
Ja tępa nie jestem. W przeciwienstwie do ciebie rozrozniam możliwość zwiększej szansy od wyłacznej mozliwoscia poczecia danej plci wtedy, a danej wtedy.

Gość gość
to jest loteria a plci nie mozna sobie zaplanowac, czasem facet ma wieksza ilosc jednych plemnikow a jajeczko kobiety przyciaga tylko jedne plemniki.

Gość gość
tak przyciaga, bo ma magnes. ja p*****le :D

Gość gość
gość dziś jaka ty jestes wyjtkowo tepa. zrozum gdyby tak bylo to kazdemu rodzialby sie wymarzona plec. autorka ma dwoch synow i zaloze sie ze przy planowaniu drugiego znala te teorie na dziewczynke ale wyszedl drugi syn x hahaha, o boze jakie to ograniczone :D jak one moga sie rozmnazac :D

Gość gość
I dlatego właśnie Was nie lubię! Kobieta spokojnie, na luzie zapytała, a tu zaraz hejt, obrażanie, wyzwiska... Nie da się normalnie?

Gość gość
poczytaj larwo o przyciaganiu i sie nie osmieszaj, masz zerowe pojecie i rozmnazaniu.

Gość gość
Masz zerowe pojecie o zyciu :D

Gość gość
Najlepszy sposób to nie chcieć .Jak czegoś bardzo chcesz to tego nie masz a jak nie chcesz nie planujesz to spada z nieba z zaskoczenia na ciebie.

Gość gość
Też wydaje mi się, że przed szczytem dziewczyna, a w i po chlopak