Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ~Gianna~

Fajne, ciekawe, interesujące reklamy, które nam się podobają :)

Polecane posty

Gość ~Gianna~

Skoro jest wątek o okropnych reklamach, to ja postanowiłam pójść w drugą stronę. Zdaję sobie sprawę, że pewnie nie będzie tu tak wielu wpisów, al co tam. Opisujmy reklamy telewizyjne, radiowe, internetowe, nawet prasowe, które wpadły nam w oko, spodobały się, przyciągnęły naszą uwagę. Od siebie dodam: a) Reklama Wirtualnej Polski - "Wszystko co ważne dzieje się w Polsce. W wirtualnej Polsce". Były świetne moim zdaniem, fajna muzyka, ciekawie przedstawione slajdy. Profesjonalna. b) Reklama specyfiku na potliwość, w której niski, ubrany na niebiesko facet latał za drugim facetem i oblewał go wodą (w domniemaniu potem). Śmieszna i sympatyczna. Zapraszam do dyskusji :)

Gość gość
to już było dawno ale może pamiętasz, Master111 ze Stalowej Woli reklamował majonez naciągając mosznę na słoik po majonezie

Gość gość
Mi się bardzo podoba reklama oponeo. Pomysłowa, ciekawa, a nawet zabawna :) jako jedyna reklama, nie doprowadza mnie do szewskiej pasji i nie powoduje chęci kastracji wywalenia tv przez okno. Naprawdę super :)

Gość gość
Miało być: "chęci wywalenia tv przez okno" mój błąd sorki ;)

Gość Edziaaaaaaaa
Chyba malo takich reklam w porównaniu z tymi głupimi :D Ale na pewno jakies rodzynki się znajdą, jak cos mi sie przypomni to napiszę

Gość gość
Lubie dziecko na zebrze.

Gość prawi 114
niestety nie oglądam reklam, więc nic mi do głowy nie przychodzi ., Mam wlączonego ad -bblocka na kompie ,,.,.i blokuje mi on kazda reklamę

Gość gość
ostatnia reklama Jacobsa z marzeniem babci...cudowna!

Gość gość
Nie mam telewizora od lat (bo nie chce), ale od dawna lubie niektore reklamy. Kiedys mentos i sprite. Teraz jak juz, to ogladam na vod i na YouTube. Lubie reklamy z biednych krajow azjatyckich, w Internecie mozna je znalezc na przyklad pt. Najbardziej wzruszajaca reklama itp. Graja na emocjach, ale jednoczesnie niosa piekny przekaz. Polecam.

Gość gość
Hyba cie p****alo,reklamy wszystkie są dla idiotow,ja kupuje to co ja chce a nie to co reklamoją ,precz z reklamami i ogupianiem narodu niech se huje sami kupują te smieci co reklamoją.:-P