Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaniżinne

Mam kompleks ojca?

Polecane posty

Gość innaniżinne

Hej, mam problem - nieproblem, otóż imponują mi starsi. W tym momencie bardzo się przywiazałam emocjonalnie do znajomego z pracy, jest starszy o 18 lat. To nie moje pierwsze tego typu odchylenie. Nie przeszkadza mi to za bardzo, tylko wszyscy byli już zajęci/żonaci i zostawało mi tylko rozgoryczenie i ciche cierpienie. Dodam, że jestem młodziutka mam 18 lat c; Myślicie, że to kompleks ojca?

Gość gość
Raczej starszego brata, ;) Nic w tym zlego. Mezczyzni dojrzewaja pozniej emocjonalnie a szanuja mlode dzierlatki, nie martw sie.

Gość gość
36 lat ma, więc pewnie jest jeszcze całkiem całkiem, ba powiedziałabym że w kwiecie wieku jak dla mężczyzny... Ale pomyśl o tym, że po 40-stce to dla pana już z góreczki, a Ty dopiero rozkwitniesz...

Gość gość
zdefiniuj proszę kompleks ojca, na czym polega?

Gość gość
psi chuyu jestes emocjonalnie w zerowce przyrownujac do mnie. masz kompleks oklaplej pissdy twej matulenki (-:

Gość innaniżinne
,,dzierlatka" jak to ładnie brzmi, otóż nisetety on także jest zajęty, w szczęśliwym związku i jest naprawdę kochany dla swojej dziewczyny. Między nami jest tylko przyjaźń, czułabym się strasznie niszcząc komuś związek, ale z drugiej strony przywiązałam się strasznie i wiedząc że nasz kontakt się urwie źle mi z tym. Na tyle, że cały czas o nim myślę i chcę do niego napisać. Zajmuje mi to każdą wolną chwilę, gdy on napisze przepełnia mnie euforia i rzucam wszystko byleby chwilę porozmawiać. Z kompleksem ojca chodzi mi o to, że otrzymałam (nie wgłębiając się w moje dzieciństwo) wystarczającej miłości i uznania od ojca i szukam tego teraz u starszych facetów. W ramach rekompensaty. W tym momencie nie zależy mi na seksualności, bardziej wyznaję miłość platoniczną. Potrzebuję poczucia bezpieczeństwa i opieki, które mogliby mi dać właśnie starsi już ustatkowani i dojrzali faceci.

Gość innaniżinne
,,psi chuyu jestes emocjonalnie w zerowce przyrownujac do mnie. masz kompleks oklaplej pissdy twej matulenki (-:" Jaki piekny hejt. Napisz, proszę bez niepotrzebnych wulgaryzmów dlaczego miałbym być emocjonalnie w zerówce, po tych kilku zdaniach już mnie znasz? W takim razie ile masz lat anonimie, żeś taki dojrzały?