Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze znajomym moich przyjaciół

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakiś czas temu poznałam przez przyjaciół pewnego dużo starszego ode mnie mężczyznę. Ten człowiek ma żonę i dorosłego syna, nie przeszkadza mu to jednak zarywać do mnie. :/ Non stop do mnie zagaduje, rzuca w mym kierunku teksty o zabarwieniu seksualnym, a ja nie za bardzo wiem, jak sobie radzić z jego zaczepkami. Ze względu na przyjaciół staram się utrzymywać z nim dobre stosunki, ale coraz częściej mam ochotę temu gościowi przywalić. Dziś umieścił na mojej tablicy na fb post o treści "Sekrety kobiecej waginy" tym samym stawiając mnie w bardzo niezręcznej sytuacji. Napisałam do niego z prośbą by więcej czegoś takiego nie robił, za co on przeprosił, ale niesmak pozostał. W sobotę jestem zaproszona na urodziny do przyjaciół, gdzie spotkam go na bank, i szczerze mówiąc, nie mam ochoty tam iść. Nie wiem, jak mam się zachowywać w obecności tego człowieka...

Gość gość
PS Przyjaciele widzieli jego zaloty do mnie i próbowali interweniować, ale nie zdało się na wiele. Gościu ani myśli się odczepić...

Gość gość
Taaa masz przyjaciol w PL :D zart tysiaclecia :D

Gość gość
Wyobraź sobie, że mam.

Gość gość
Przepraszam, ale co to ma do mojego tematu?

Gość gość
to co to za przyjaciele ktorzy wola zabrac tego goscia mimo znajomosci sytuacji? chyba wola jego towarzystwo bardziej moze niz twoje,

Gość gość
aaa i jeszcze jedno, moze niech zaprosza rowniez jego zone :D bedzie zabawnie

Gość gość
C***ja masz :D

Gość gość
Tak się składa, że przyjaciele kumplują się z tym mężczyzną od lat i przywykli do jego sposobu bycia. Jest bardzo wesołym i wyluzowanym człowiekiem z dużym poczuciem humoru, więc chętnie go zapraszają przymykając oko na niektóre jego dziwne zachowania. To ich imprezy, nie mogę im zabronić zapraszania tego człowieka, ale prawda jest taka, że mam już dość jego zaczepek. PS Żony nigdy nie zabiera ze sobą.

Gość gość
Weź ze soba jakiegoś faceta i niech mu da w mordę. Nie pozwalaj sie molestowac. To nie jest dla Ciebie ani mile, ani zabawne. Albo nagadaj mu przy wszystkich tak, żeby mu poszło w pięty i wyjdź.

Gość gość
A przyjaciele jak go tak lubią to będą mieć show.

Gość gość
W****ilam sie. Pojde z Toba i go zalatwie.

Gość gość
Spróbuję namówić kumpla na tę imprezę. Może jego obecność odstraszy tego napalonego pana z kryzysem wieku średniego. Inna laska oczywiście załatwiłaby to inaczej, nawrzucałaby gościowi ile wlezie, ale ja oczywiście jestem zbyt miła i wszystko zawsze chcę załatwić po dobroci... Nie lubię tego u siebie. :/

Gość gość
Ja tez taka jestem, ale na chama trzeba chama. Byłoby mi trudno stanowczo zareagować, ale źle bym się czuła tak traktowana. Lepiej się zdobyć na odwagę.

Gość gość
Weź go wywal ze znajomych na fejsie w ogóle, co to za typek, dziewczyno nie daj się

Gość gość
01:46 - Muszę się tego nauczyć. Jestem z natury nieśmiałą osobą, która nie za bardzo potrafi się bronić i przez to takie osoby jak on myślą, że mogą mi wejść na głowę.

Gość gość
Możesz głośno i wyraźnie zapytać czy przestanie, czy masz wyjść. Jak się nie opamieta - bierzesz torebkę i wychodzisz. I niech im będzie głupio.

Gość gość
Ja Ci doradzam, a jestem taka sama, jak Ty.:)

Gość gość
Będę musiała tak zrobić, jak radzicie. Może przyjaciele zrozumieją.

Gość gość
Skoro jesteś taka miła że nie potrafisz powiedzieć stop to wkrótce koleś przeleci cię w kiblu czy na balkonie, co najwyżej przeprosi za niesmaczne zachowanie.

Gość gość
Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz. Nikt w PL nie ma przyjaciol bo wiekszosc to falszywe gowna obrabiajace sobie doopy za plecami. :/

Gość gość
powiedz ze jak sie nie odp******i wysmarujesz takiego mejla jego zonie z plikiem dzwiekowym jak sie do ciebie odzywa ze sie zesra. Gwarantuje ze poskutkuje 🖐️ a tym tzw przyjaciolom podziekuj bo to zadni przyjaciele chuj wie moze cie staremu gnojowi jeszcze nagrywaja

Gość gość
Też jestem miła i to tak długo jak mi pozwala na to druga strona. Obrzydzają mnie starsi mężczyźni, zdecydowanie nawet rozmawiać wolę z młodszym. Zawsze trzymam z nimi dystans. Sama bardzo młoda już nie jestem. Ostatnio korzystam z zabiegów fizjoterapii i wybrałam 10 lat młodszego fizjoterapeutę, bądź co bądź facet będzie mnie dotykał i nie chciałam aby wzbudzał moje obrzydzenie. Z tym zboczonym znajomym źle zrobiłaś, że nie zareagowałaś od razu ostro i gwałtownie. Nie możesz się godzić na jego zachowanie tylko dlatego, żeby było miło. Teraz musisz zrobić szopę i pewnie wszyscy będą się dziwić, co się stało skoro do tej pory wszystko było dobrze i wszystkim imprezki się podobały... Trudno. Nie nazywaj tych ludzi, którzy zapraszają starego zboka swoimi przyjaciółmi. To tylko kolejni znajomi. Przyjaciele nie dawaliby mu cichego przyzwolenia na molestowanie w ich obecności. Najlepiej zrezygnować z wizyt u nich, bo atmosfera już się nie oczyści i zawsze pozostanie niesmak. Nawet gdy zboczek przestanie przychodzić - to Ciebie będą o to obwiniać, że przepędziłaś takiego fajnego jajcarza, co potrafi rozkręcić każdą imprezę.