Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i jak tu nie kłamać? na mówieniu prawdy przyjaźń się kończy

Polecane posty

Gość gość

Nie można być szczerym. Bo jak się powie prawdę to źle się na tym wychodzi. Nie chodzi o robienie kogoś na szaro ale o zwykłą opinie. Powiedziałam jak ja czuję i już po przyjaźni, przyjaciółka się obrazila!

Gość gość
zależy jaką prawdę i czy ta prawda rzeczywiście jest prawdą .n i zniszczyć opinie sztuka kogoś obrazić

Gość gość
Doradza mi ciągle to samo w pewnej kwestii powiedziałam jej,że spróbuję znowu tego samego chociaż spróbowałam w ten sposób i się wcale nie sprawdziło a ona nadal naciska. Więc jej odpowiedziałam, że próbowałam i się sparzylam i chce inaczej to skwitowala jestem obiektywna ale ok nie przeżyłam tego to co ja mogę wiedzieć.

Gość gość
przyjażń?jeśli ktoś kogoś pomawia i obraża to o żadnej przyjaźni nie ma mowy.jaką prawdę?twoją wymyśloną?wsadz sobie w doope to swoje przepraszam!

Gość gość
11:47 lecz się na nogi bo na głowę za późno i spadaj stąd.

Gość gość
sama sie lecz! taka jest prawda ! nikt nie ma prawa nikogo niszczyć i obrażać jeszcze do tego rozpowiadać bzdury na temat zmyślonej choroby psychicznejZ wami przyjaźń?Nigdy!!!!!!!!Ja zawsze jestem szczera!

Gość gość
11:56 chyba mnie z kimś mylisz, idź stąd :-O

Gość gośćzawsze jestem szczera
z nikim cie nie mylę.nie ma mowy w tym wypadku o przyjaźżni .chamstwo trzeba zabić i ukrócić w zarodku!I tak się zwalniam.nie wiedziałam że Iwona ma problem alkoholowy z Ewą -teraz wiem.z ludzmi tego pokroju nie chcę miec nic wspólnego! i jestem zdrowa psychicznie!Same zaczęły.Nie pozwolę się obrażać.

Gość gośćs
nienawidzę jak ktoś kłamie na mój temat!Zadna przyjaciółka!Z kimś takim przyjaźń chyba sobie kpisz!

Gość Teppic No6
To znaczy, że albo zmądrzeje za jakiś czas, albo nigdy nie była warta twojej przyjaźni :) Szczerość jest podstawą zarówno przyjaźni, jak i związku. Bez niej tylko udajesz, że masz bliskich. A to smutne. Lepiej być szczerym, i przefiltrować w ten sposób swą liczbą listę znajomych na fb, niż mieć wokół siebie 375023 osób fałszywych.

Gość gośćSYLWIA
przyjazń z takimi osobami? chyba kpisz!Ja mam tylko jedną przyjacółkę od 32 lat i nie wyobrażam sobie by ktoś osmielił się nazywać siebie moimi przyjacółkami po 1,5 miesiaca znajomosci.Idiotyzm

Gość gośćSYLWIA
i zawsze ale to zawsze ! mówię prawdę.Pozdrawiam Brygidę M moją jedyna i najlepsza przyjaciółkę.Rozprawiła by się z wami gdyby zobaczyła co mi robicie!