Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chce sie oswiadczyc

Polecane posty

Gość gość

Mam problem typu, ze facet chce mi sie oswiadczyc, wiem od zaufanych zrodel, a ja nie wiem.. mnie w najblizszym czasie nie interesuje nic tak powaznego. On chce juz miec rodzine. Pewnie bylyscie w takim samym momencie to mozecie odpowiedziec po czym poznac ze to ten jedyny ? Czy wogole ktos byl przekonany czy wszyscy wiaza sie na ryzyko?

Gość gość
Po czym poznać? Po tym, że kochasz kogos tak mocno, że chcesz z nim być do końca życia, że chcesz codziennie budzić się koło niego, że chcesz spędzać każda wolna chwilę, że chcesz z nim mieszkac, mieć dzieci itd.

Gość gość
Ale tez potrafie myslec logicznie w przeciwienstwie do niektorych ktorym ta wielka milosc rozpada sie po 2 latach malzenstwa.

Gość Teppic No6
Ja się zdecydowałem po 10 latach związku, żeby dopełnić formalności. Nie zmienia to faktu, że nie było mi to na nic potrzebne, żona po czasie też jest tego zdania, choć wtedy trochę nalegała. Myślę, że im szybciej sama zaczniesz z nim o tym gadać, tym mniej będzie potem bólu. Oraz niepotrzebnych, wymuszonych sytuacją wydatków (cała "przyjemność" wyniosła nas jakieś 11tys. zł, a to była skromna ceremonia bez czarnej mafii.