Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona po ciąży jest jak świnia gruba

Polecane posty

Gość gość

No dosłownie, przed ciążą laseczka 160 cm, 48 kg, po ciąży 74 kg. Masakra wygląda jak kulka. Nie mam ochoty na seks. nie tak sobie wyobrażałem małżeństwo. Moja mama np to laska przy tej mojej świni. Pracuje w Lidlu i moje koleżanki po ciąży to też laski

Gość gość
Bo my kobiety, poświęcamy znacznie więcej. Wy dacie plemnik i basta. A to nasze cialo się zmienia w 100%. W ogóle nie kochasz żony. Zamiast szanować kobietę, która Ci dziecko urodziła to narzekasz. Idź sobie mamusie albo koleżanki wyroochaj, jak nie potrafisz docenić kobiety, która wydała 50% ciebie na świat. Jesteś tepakiem jakich mało.!

Gość gość
Czyli co ślub dziecko i nie mam już seksu? Lepiej było się nie żenić, poza tym nie lubię dzieci

Gość gość
Przecież może rooochać matke, co za problem?!

Gość miła jak zawsze
Wiecie co wiadomo,że temat to prowokaja, ale mnie wkurza to biadolenie kobiet że się tak poświęciły. To trza było sie nie poświęcać a nie mieć teraz pretensje bo sie wygląda nie tak. Po ciąży zawsze można zrzucić tylko trzeba chcieć. pozdrawia matka ;)

Gość gość
Ja też jestem po porodzie i miałam do zrzucenia kilka kg. Tyle, że mój mąż w przeciwieństwie do prymitywnego autora wspierał mnie w odchudzaniu. Chodził że mną na siłownię i w ogóle. I owszem to prawda, że kobieta się poświęca. Nie każda ma siłę i ochotę po porodzie ćwiczyć. A wiele kobiet jest obciążonych tarczyca i cukrzyca po porodzie i bez dietetyka i specjalisty się nie obejdzie.

Gość gość
Twoja żona w końcu schudnie, ale ty już do końca życia pozostaniesz durniem, ratunku dla ciebie nie widzę. Staraj się, to może ona ciebie nie porzuci, chociaż i tak odkryje z jakim zerem żyje.

Gość gość
Prowokacja bo mówię prawdę

Gość gość
Kurde, tez chciałbym w lidlu robic;) Skad wiesz ze wazy 74? Przeciez ci sie nie przyznała ;)

Gość gość
Aż przykro, że takie geny się rozmnożyły... :/

Gość gość
Prowokacja czy nie, facet wypowiedzial tylko to, co wiekszasc mezow mysli. A jako, ze zony tak sie poswiecily, to nie wypada powiedziec, zeby spojrzaly w lustro, wiec trzeba rozejzec sie za innymi paniami.

Gość gość
Polecam pokazać jej stronę www.igortreneronline.pl. Dieta i trening dla każdego :) A Ty możesz pomyśleć też nad sobą i również powalczyć o fajną sylwetkę z trenerem :)

Gość gość
13:29 a skąd wiesz, że to jemu urodziła? A może tylko mu wmówiła znajda?

Gość GOŚĆ

seksy powinny być tylko do rozmnażania to tylko same problemy ja widać jak mąż tylko kocha za wygląd i za to tylko seksy żona dała co toz a miłość faceci to potwory

Gość tez puszysta
Dnia 14.11.2017 o 14:59, Gość gość napisał:

Aż przykro, że takie geny się rozmnożyły... :/

...