Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie nie chce.

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem 2 lata. Mieszkamy niedaleko siebie, nawet nie 1 km. Jesteśmy w wieku nastoletnie, 17 lat. Ostatnio było i jest chociaż teraz to chyba będę pisać tylko z formie przeszłej. On nie miał do mnie zaufania, ciągle wmawiał mi, że mam kogoś na boku. Chora zazdrość. Ale ja to zaakceptowałam. Nie czułam od niego zbytnio uczucia. Był oslchły. Nie prowadził ze mną nawet normalnej rozmowy. Musiałam się go o to prosić. O takie podstawowe sprawy. Ale ja byłam i nadal jestem zaslepiona chyba miłością, że potrafię i potrafiłam to zaakceptować. Powiedział, że nie chcę ze mną być, bo mi nie ufa i nie chce juz w tym być. Ale ja nie potrafię tego zaakceptować. Co mam robić? Pomocy,proszę. Nie radzę juz sobie z tym. Ciągle płącze.

Gość gość
On nie chce ciebie, ty nie chcesz innego. Tak jest. Wypłacz się a za chwilę pojawi się fajniejszy facet

Gość gość
Ale ja nie chce innego. Jak mam z tym sobie poradzić? Co robić? Cierpię

Gość gość
Typowa baba, facet z nią nawet nie gadał ale miała chłopaka i już ...żeby mieć jak inne :-D

Gość gość
Autorko musisz zaakceptować jego decyzję. innej rady nie ma. Wybierz sie na siłownię, aerobic, zacznij biegać ... wymysl coś dla siebie