Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężka sprawa

Polecane posty

Gość gość

Zerwalismy ze soba ale on nadal utrzymuje ze mna kontakt. Chce sie spotkac za jakis czas i pogadać, wyszedł z taką inicjatywą ale zaznaczył że jak bedzie coś nie tak to koniec spotkania. Nie rozumielismy się. Ja juz się pogodziłam z tym teraz znowu nadzieja. Nie wiem czy walczyć o ten związek. Boje się tego spotkania.

Gość gość
On nigdy nie powiedział, że mnie kocha tylko że bardzo mu na mnie zależy. Związek trwał 1,5 roku.

Gość gość
Nie ma innych opcji ma razie więc liczy na seks z Tobą. Jednocześnie chce być wolny i poznawać inne laseczki. Miej honor i urwij kontakt

Gość gość
Jak on mówi że chce rozmowy tylko. I zobaczymy jak to się ułoży. Ostatnio złapałam go za rękę najpierw ją puścił a potem złapał i długo trzymał. Pisze do mnie normalnie. O co mu chodzi?

Gość gość
I do czego to prowadzi? Marnujesz czas tylko, swój czas .

Gość gość
Wiem ale tez narobiłam mu dużo przykrości. Już poczułam ulgę i znowu zaczął mi mącić w głowie, znowu się nakręcę że będzie inaczej, zaczęłam się ze wszystkiego mu tłumaczyć jak głupia.

Gość gość
17:24 w sedno...

Gość gość
Może po prostu zacznę być obojętna na wszystko, nie będę już przykładała takiej wagi. Będę miła ale zachowam dystans. Zajmę się swoim życiem.

Gość gość
zerwij z nim kontakt, będzie o wiele lżej tobie

Gość gość
Jak on nie chce zrywac kontaktu. Ja mialam ciężkie dziecinstwo i dla mnie to duży cios więc wole wszystko wyjaśnić. Nikogo nie będę zatrzymywać na siłę.