Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie moja koleżanka, ma rentę a jest zdrowa jak koń, a ja muszę robić

Polecane posty

Gość gość

na takich leni... ona rentę, wysoką ponad 2 tys dostała przez szczescie, to swietna aktorka i mitomanka, umie udawać , fakt miala wypadek dostala odszkodowanie ale wyszla cało, miala tylko nogę w szynie, lekarce dała w łapę sama sie przyznala by dala jej skierowanie na rehabilitacje, potem skierowanie do sanatorium w koncu dostala do szpitala gdzie są głównie naprawde ludzie w cięzkim stanie, głównie starzy, leżący, a ona myslala ze tam bedą dancingi , imprezy i ze moze pozna jakiegos bogatego ''dziadka'' po 50 tce, uciekla z tego szpitala po 2 tygodniach, po prostu nakłamała lekarce ze musi pilnie wracac do domu i dzwonila do mnie z konstancina jak sie dostac do warszawy na pociag , w koncu pieszo szła do wilanowa bo jej bylo szkoda na taksówke a nie wiedziala gdzie kupic bilet na autobus...taka to chora... teraz chcialam ją polecic w mojej pracy, bo ja się zwalniam i przyszla by na pol etatu za mnie...to powiedziala ze chyba zwariowalam, ze ona jest chora, ze nie nadaje sie do zadnej pracy, ze niedlugo ''kładzie'' się do szpitala, a kładzie się zeby stawac za rok na komisji o stałą rente , w*****a mnie ze chorzy ludzie dostają grosze, walczą z zusem , nie maja nóg, rąk, są naprawde chorzy psychicznie i nie nadają sie do zadnej pracy a ja musze robić na takich cwaniaków łapówkarzy

Gość gość
Mnie też to wkurza.