Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli facet uderzy raz to zrobi to kolejny raz? Czy może to ja jestem winna?

Polecane posty

Gość gość

Jestem daleka od bycia aniołem. Niestety często mam swoje humory i wtedy jestem złośliwa i prowokuję. Mój chłopak wtedy mnie szarpie, kiedyś mnie strasznie pobił tak ze musiałam udawać ze miałam wypadek i dlatego nie poszłam na uczelnię i do pracy (serio :( ). Potem strasznie przepraszał i się pogodziliśmy. Przez Ok 2 miesiące bylo cudownie ale wczoraj (przez naprawdę błahy powód ) uderzył mnie od tylu w głowę tak ze do dzisiaj mam zawroty głowy. Strasznie się wtedy przestraszył i próbował obrócić wszystko w żart bo ja naprawdę nie sprowokowałam tego uderzenia. Powiedzcie mi czy ten związek ma szanse ? Wiem ze to co pisze brzmią strasznie ale ja nie jestem bez winy - czy jak ja się zmienię to on tez ?

Gość podskakujesz to masz
jesteś durna suka i powinien cie lać co tydzień profilaktycznie, sama prowokujesz i potem masz, głupia z ciebie peezda

Gość gość
Facet który bije kobietę to nie facet.

Gość gość
czy ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego na tym świecie są takie durne baby? Jaka jest ich funkcja? Logika mówi że nie mają prawa bytu

Gość tępe debilki
czekaj aż cie zabije i wtedy z nim zerwij

Gość gość
To musi być prowo :o nie ma co robić sobie jaj z takich rzeczy, bo to może do ciebie wrócić... :o a jeśli to jednakże prawda (co jest bardzo nieprawdopodobnie) to... Nie mam kur*a słów na taki idiotyzm :o

Gość gość
autorka od tych pobić albo straciła rozum albo nigdy go nie miała, czy jej ojciec chlał i ją lał? całkiem możliwe, pewnie pochodzi z patologii

Gość gość
Miało być jednak, a nie jednakże.

Gość gość
Pytam poważnie. Dla Waszej wiadomości ludzie którzy nas znają nigdy nie powiedzieliby ze jestem ofiarą przemocy. Studiuję i pracuję. Dużo podróżuję i teoretycznie wszystko mi się w życiu układa. Ale jednak dochodzi między nami do kłótni :(

Gość gość
To, że "masz swoje humory i prowokujesz" to go w żaden sposób nie usprawiedliwia... Dziewczyno, pomijając to jak przebywanie z takim człowiekiem wpływa na Twoją psychikę- a tak łatwo możesz nabawić się depresji czy nerwicy, to jeszcze może Ci kiedys serio zrobic fizyczna krzywde i to poważną. Powinnaś odejść od niego najnajszybciej bo on się nie zmieni na lepsze

Gość gość
* jak naszybciej

Gość gość do autorki
sam bym ci przyj/ebał w ten głupi łeb za ten durny wpis, czemu jesteś taką idiotką?

Gość gość
Przepowiadać przyszłości nie umiem. Faktem jest, że to zrobił.

Gość gość
A ja myślę, ze to się niestety będzie powatrzało i to niezależnie czy autorka będzie go prowokować czy nie... już sam fakt, że jest zdolny do czegos takiego znaczy, że on nie panuje nad sobą i jest to człowiek niebezpieczny, niezrownoważony

Gość ojciec cie pewnie lał
gość dziś 99.9% szansa że pochodzisz z patologicznej rodziny

Gość gość
kup mu w prezencie worek treningowy i przyklej na nim swoje zdjęcie, przyda mu się jak bedziesz w pracy albo na uczelni i będzie tęsknił za tobą i chciał ci okazać swoje ciepłe uczucia i słodycz miłości którą cię darzy.

Gość gość
ale ta durna peezda go "kocha" i czym mocnej on jej przywali tym ona go bardziej "kocha", ma chorobe psychiczną jak 99% bab, lubi być lana po ryju i uważa to za normalne bo tak to jest w patologii

Gość gość
to zalezy czy od razu fikniesz czy tylko brzydko odskoczy ci głowa i bedziesz brzydko wyglądac z krwia na ustach. fakt ze sie nagle zrobiłaś taka mało atrakcyjna może spowodowac że znowu sie zdenerwuje i ci poprawi. swoja droga jakby mnie ktos szturchał znienacka i bił po głowie od tyłu to w końcu bym mu przypiertolił na odlew tak ze juzby nie wstał

Gość gość
Dziewczyny ja naprawdę nie wiem czemu to znoszę i czemu się na to godzę. Ktoś sugeruje mi ze to wina mojej rodziny. Mój tata jest naprawdę dobrym człowiekiem. Nigdy mnie nie uderzył i zawsze ale to zawsze mogłam i mogę na niego liczyć. Mój tata naprawdę mnie kocha i nigdy nie uderzył ani nie był przykry dla mnie albo mojej mamy. Wiec naprawdę nie mam złych wzorców w rodzinie... A jednak jestem w takim związku. Mój chłopaka bardzo dobrze płatna prace w korporacji jako informatyk. Ja jestem kilka lat młodsza wiec studiuje i pracuje w kawiarni. Mam znajomych, dużo podróżuję i teoretycznie wszystko jest Ok. Po prostu były takie sytuacje po których musiałam udawać wypadek bo miałam siniaki na twarzy, biodrze, plecach itd A po takiej kłótni znów było cudownie. Dlatego myśle ze to może ja jestem winna i ze jak zmienię swoje dziecinne zachowanie to tych epizodów agresji nie będzie

Gość kiepska przyszłość
psychiatryk jest w twojej przyszłości autorko, albo szpital gdzie skręcają i sklejają twój połamany ryj

Gość gość
jepanij mu kiedys z obrotu łokciem w ciemie popraw prostym w szyje zakończ butem w krocze i wezwij pogotowie. każ mu powiedziec ze go zbiło 5 kiboli

Gość gość
no cóż podobno łobuz kocha najbardziej ...

Gość gość
mnie ludzie potencjalnie często prowokują, wyzywają, krzyczą itp. ani mi do głowy nie przyszło, żeby bić. Uszkodzenie ciała to dość poważna sprawa. Niech cię uderzy mocniej w tył głowy, to ci złamie kręg szyjny i będziesz kaleką.

Gość gość
Chłopak dobrze zarabia to może ją lać, bo zawsze kupi prezent i git, co innego jakby mało zarabiał i ją nie lał, wtedy jej życie byłoby nudne i bez emocji, a w dodatku bez prezentów

Gość gość
uderz go pałką w jego małą pałkę i powiedz mu jak będzie płakał, że cię sprowokował i to jego wina

Gość gość
albo złap go zebami za koootasa w czasie seksu i niech cie napiertala po ryju

Gość gość
Ależ skąd, taki facet będzie Cie nosił na rękach i kochał aż do śmierci, szczególnie jak Ci ją pewnego dnia przyśpieszy...

Gość wymiana coś za coś
On ją utrzymuje i ją może roohać i lać po ryju ile chce w zamian, taka wymiana handlowa, jej to się podoba, więc nie ma płaczu.

Gość gość
albo po prostu zró jaskółke jak łyżwiarki i mu zmiażdż jadro. przynajmniej bedzie miał powdó żeby cie napiertalać

Gość gość
a ty będziesz widziała za co dostajesz po ryju. jasne zasady to w związku podstawa