Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żreć fastfoody i kaput

Samobójstwo to WIECZNE PIEKŁO, nie polecam

Polecane posty

wasza dusza będzie w wiecznych mękach, więc czekajcie na śmierć naturalną

Gość gość
A co byles i wrociles czy nie dochodzisz?

nie ważne SKĄD wiem ale wiem, i piekło to nie to co każdy myśli, bo to dziecinne pojęcia

Gość gość
samobójstwo, to koniec,piekła nie ma,ono jest dla tych co tu zostają, tych którzy myślą dlaczego,kiedy zawiodłem,czemu nie zauważyłem, Ty się wyhuśtasz ale rodzina ma przesrane i to jest piekło

Gość gość
gòwno prawda, piekło to dopiero dusza po samobójstwie przechodzi, bo samobójcy to egoiści

Gość gość
piekło w porównaniu do oswiecimia auschwic nie ma porównania ale to tylko mozna orównac do wakacji zafundowanych przez niemcy piekło to wieczne cierpienie mozna sprawdzic czy sie nadajecie wystarczy ze reke wsadzicie w ogien jezeli wytrzymacie Ból to nadajecie sie do piekła to nie tylko jedyne cierpienie ognia ale tym czym grzeszył tym będzie cierpiał wieczna nienawisc smród i wiele atrakcji piekielnych

Gość gość
Co za naiwne i dziecinne zabobony.

Gość gość
Poważnie? Ktoś jeszcze wierzy w piekło i niebo? Piekło to mamy na ziemi a po śmierci jest już tylko cisza i spokój.

Gość gość
A skad wiesz ze cisza i spokoj byles juz na tamtym swiecie a moze po smierci urodzisz sie na nowo w innym ciele w innym kraju w otoczeniu zlych ludzi ktorzy cie beda torturowac fizycznie i psychicznie a ty nie bedziesz mogl nic zrobic moze to jest pieklo ktore jest na ziemi moze cierpimy za poprzednie zycie pomysl nad tym zeby twoje nastepne zycie nie bylo przej****.