Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można kupić jako prezent urodzinowy bogatej kobiecie adwokat po 60 ?

Polecane posty

Gość gość

To nie łapówka tylko chęć zwyklej sympatii i odwdzięczenie się za pomoc w waznej sprawie w ktorej mi pomogła i wzięła ''grosze'' bo wiedziała, ze nie mam duzo pieniędzy, a inni adwokacji chcieli 3x tyle co ona, ona forsy ma jak lodu, córka tez adwokat, co mozna dac takiej osobie - jakiś dobry koniak, whisky ?

Gość PrintLander
Prezent urodzinowy? Śmiało możesz podarwać jej koszulkę z własnym nadrukiem lub wybrać coś ze sklepu - piękna grafika, dobrze dobrane czcionki i żartobliwy design sprawi, ze kobieta będzie wdzięczna i szczęsliwa, a pamiętajmy, że kobiety uwielbiają takie prezenty -. Oczywiście wszystko w dogodnych cenach :) Pozdrawiamy - printlander.pl

Gość gość
Wystarczy ładny bukiet kwiatów i uśmiech i szczere podziękowania.

Gość gość
Kwiaty .

Gość gość
kwiaty, luksusową bombonierkę, dobre wino- koniak jest specyficzny w smaku, nie każdy lubi. Wno jest bezpieczniejsze

Gość gość
Prezent urodzinowy? Śmiało możesz podarwać jej koszulkę z własnym nadrukiem lub wybrać coś ze sklepu - piękna grafika, dobrze dobrane czcionki i żartobliwy design sprawi, ze kobieta będzie wdzięczna i szczęsliwa, a pamiętajmy, że kobiety uwielbiają takie prezenty -. Oczywiście wszystko w dogodnych cenach usmiech.gif Pozdrawiamy - printlander.pl XXXXXX warto doczytać o czym jest post zanim się głupio wstawi reklamę. I jako kobieta stwierdzam, ze nie chciałabym takiego prezentu, a jakbym była adwokatem to nie chciałabym go nawet do ścierania kurzu

Gość gość
z alkoholi wino półsłodkie najbezpieczniejsze, ale dobre wino a nie siki sweiętej weroniki z biedronki za 20 zł lub kwiaty, inne alkohole są ryzykowne bo nie kazdy lubi whisky, bourbony, nalewki i inne cuda, ja np uwielbiam mocne alkohole a mój mąż nietypowo jak na faceta woli słodkie najlepiej domowej roboty nalewki z furą cukru

Gość gość
Drogim prezentem jej nie zaimponujesz już predzej laurkę jej narysuj moze to ją chwyci za serce

Gość gość
tylko kosz z 60 sztuk róż to robi wrazenie.

Gość gość
Porządny wibrator z 14 prędkościami, może nie mieć w ogóle no to zrobi na niej wrażenie :-D

Gość gość
...dołącz smarowanie :-P

Gość gość
Pióro wieczne

Gość gość
Znam te branże bardzo dobrze i mogę doradzić. Proponuję kupić duży bukiet pięknych kwiatów. Na pewno zrobi wrażenie i będzie dowodem wdzięczności oraz tego że dobrze wykonuje swoją pracę, a jeśli chcesz coś drozszego to proponuję pióro albo zestaw markowych długopisów w zależności czym pisze. Alkohole bym odradzala, bardziej nadają się dla faceta.

Gość gość
Dobre dildo. Dodaj żeby prezent odpakowała na osobności, żeby nie było przypału.

Gość gość
gość dziś Znam te branże bardzo dobrze i mogę doradzić... ...proponuję pióro albo zestaw markowych długopisów w zależności czym pisze. Alkohole bym odradzala, bardziej nadają się dla faceta. Na WP wiadomości można przeczytać: "Pijana sędzia rozbiła auto w Chorzowie. Auto 53-latki zderzyło się z oplem astrą i dachowało. Świadkowie twierdzili, że kobieta wjechała na skrzyżowanie mimo czerwonego światła na sygnalizatorze." A ta czym się narąbała? Atramentem?

Gość gość
krem przeciwzmarszczowy

Gość gość
Zamów jakiś mega wypasiony Tort z jej imieniem np pani mecenas Alina

Gość gość
Zestaw kosmetykow ale nie typu dove, w sepchorze cos wybierzesz albo eleganckie perfumy. Poza tym dobre wino, czekoladki, lub długi elegancki szal z kaszmiru.

Gość gość
perfumy

Gość gość
Bogata Pani adwokat pewnie interesuje się winami, wiem, bo poruszam się w takim środowisku, więc odpuść wino, tacy ludzie są sfiksowani na punkcie drogich alkoholi. Kup piękny bukiet kwiatów, możesz dołączyć skromną kartkę z dopiskiem, żeby wiedziała, że jesteś świadomy ,że Ci pomogła bezinteresownie, coś typu "Dziękuję za Pani pomoc, bardzo to doceniam". Tylko nie rozpisuj się i nie dodawaj "bardzo, serdecznie, z całego serca", krótko, zwięźle.