Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każda kochanka to idiotka

Polecane posty

Gość gość
no jeśli przyjemnością może być pranie skarpetek..

Gość gość
Skarpetki i gacie to pralka pierze, a nie żona, tłumoku. :D

Gość gość
Rok pański 2017, fejsbuki, snapczaty, tindery nie tindery, słowem wokoło masa darmowego seksu a ludzie nadal wyznaja sobie (pfff) miłość i (xD) uczucia oraz wchodzą w długotrwałe związki. NAWET MI WAS NIE ŻAL, FRAJERZY!

Gość gość
o nie wiedziałam, serio? :P pewnie jeszcze to pralka z funkcją władania do niej brudnych ciuchów i rozwieszania?

Gość gość
dziś Ojej i pewnie jeszcze nie wiesz o tym, że żonaty facet potrafi wkładać do pralki brudne ciuchy, potrafi wyjmować je i rozwieszać? :D Wkładają, wyjmują i rozwieszają, aż miło i w tym czasie nawet nie pomyśli o tobie tylko robi to co żona mu każe. :D

Gość gość
No w sumie masz racje, w domu taki biedny facet musi robić brudne pranie i inne równie nieciekawe rzeczy, za to pewnie w między czasie ma też brune mysli co będzie robił poza domem ;)

Gość gość
No ty to pewnie byś mu prała ręcznie brudne skarpety i gacie gdyby tylko chciał zostać choć na jedną noc u ciebie. :D

Gość gość
Tak, prałabym całymi dniami bo to takie nietypowe hobby i w sumie nie mam nic lepszego do roboty ;)

Gość gość
No w sumie masz racje, w domu taki biedny facet musi robić brudne pranie i inne równie nieciekawe rzeczy, za to pewnie w między czasie ma też brune mysli co będzie robił poza domem xx On nie musi myśleć, bo doskonale wie, że wywali ci w krzakach fujarę do wylizania, a ty ją grzecznie opitolisz, bo tylko do tego się nadajesz :D

Gość gość
Dobra, chyba juz spadam bo szkoda mi czasu na tą rozwijającą dyskusję i odpowiadania na jeden argument " pewnie tylko sie do tego nadajesz", a po drugie to akurat kochanką nie jestem jak chcesz wiedzieć, ale śmieszą mnie te wszystkie argumenty i bronienie swoich niewiernych mężów ( choc to nawet nie tyle śmieszne co przykre powinno byc), narazie ;)

Gość gość
Nara, jutro w krzakach zliżesz soki żony z fujary jej męża. :D Nie zapomnij tylko gęby wytrzeć :D

Gość gość
Oj już przestancie dogryzać sobie nawzajem... Prada jest taka ,ze i żona i kochanka są w pewien sposob oszukiwane i najlepiej jest byc kochaną, niezdradzaną żoną/ dziewczyną, jedyną w zyciu faceta, kazda inna sytuacja to niestety patologia