Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co myśleć..

Polecane posty

Gość gość

Napisałam.dla Kolegi,że go kocham.. On na to,że pomyłka. Na dodatek jego dziewczyna zobaczyła to w telefonie. Tak twierdzi :-( Mówił,żebym do niego nie pisała,bo ona ma wgląd do telefonu. Według mnie to ściema,bo ona ma inną sieć i on inna sieć. Twierdzi,że abonament jest połączony. Napisałam,żeby wyjaśnił mi wszystko bo kiedyś o mnie się starał, a on odpisał,że minęło narka.. Czy na serio tak mówi,czy w złości.

Gość gość
Nie masz na tyle szacunku dla siebie zeby to przyjac do wiadomosci tylko jeszcze potrzebujesz odpowiedzi tutaj ze tak, on napisal, ze nic do ciebie juz nie czuje i finito, odczep sie. Lepiej ci, teraz dotarlo?

Gość gość
Jaka typiara!! Pisać do zajętego faceta!? Ty godności nie masz? Napisał ci ze mu minęło i narka, czego nie rozumiesz?

Gość gość
na serio mówi, nie bruźdź mu w związku i znajdź innego. tego kwiata jest pół świata!

Gość gość
No to przecież on ci mówi znajdź innego. I czego nie rozumiesz? On cię nie chce i tyle.

Gość gość
Tylko,że byłam u Wróżki i mówiła,że czuje cos,do mnie... i że szuka umnie potwierdzenia jeśli chodzi o uczucia, i że ja musze pierwsza rękę wyciągnąć...

Gość gość
Jeszcze,w maju do mnie pisał i podrywal. Mize jest zły,bo mu pisałam,że u kolegi nocowalam.

Gość gość
Kiedyś był flirt, ale niezgodzilam się ba współżycie. Chyba,że boi się,że jego dziewczyna przestrzenie mu tel.. I chce ucichnac... Albo potrzebuje czasu..

Gość gość
Wróżka zawsze powie to co chcesz usłyszeć. Masz 12 lat, że wierzysz w takie g****o? Maj był pół roku temu. Teraz facet ma dziewczynę i daj mu spokój. Gdybym była jego dziewczyna, to byś dostała ode mnie kopa. Może wtedy byś zrozumiała, że on CIĘ NIE CHCE!!

Gość gość
Ostatnio mu napisałam w złości,że wyjechałam na,weekend do poznania,,że mi źle z chłopakiem moim, i że z kimś sobie dziecko zrobię, i robiłam mu wyrzuty,że z innymi laskami pisze... Nagromadzilo się..

Gość gość
Kiedyś pisał,że jest zauroczony we mnie. A mojego chłopaka ciągle pyta o Mnie... Dziwne to... Trochę mu wygadywalam, może za to jest zły. ... On swoją dziewczynę zdradza non stop..

Gość gość
Mam nadzieję że to prowo, bo nie wierzę, że można być bardziej pustym, niż pustak...

Gość gość
To nie prowokacja.

Gość gość
No to w takim razie jesteś totalna debilka skoro nie rozumiesz jak facet mówi, że już mu przeszło... :/

Gość gość
Ale uwierzcie mi. On ściemnia.. Ja czuję,że jest tylko zły.. kilka wróżek potwierdziło to... To ciągnie się trzy lata. Te pisanie. Stosunku nie było.. Może za późno się obudziłam na coś więcej... A on chciał wcześniej :-(

Gość gość
Jezu ona wierzy wróżkom... Jednorożce tez widujesz? Nie kompromituj się. Mówię Ci to jako facet. Skoro napisał nara to nara. My nie owijamy w bawełnę.

Gość gość
To pewnie jest na zasadzie takiej. Ona nie chciała wcześniej,to ja teraz nie chce. Z dziewczyną mu źle. Ciągle ha zdradza. Szuka do pisania dziewczyn. Po prostu wiem, że z jedną pisze o seksie..

Gość gość
Gluputkie dziecko. Rób co chcesz. Wspominasz jeszcze słowa wszystkich komentujących.

Gość gość
Widzę,że wypowiedział się jeden Pan. Ale szczegółów nieznasz. Wiem jacy są faceci. Może,tamta go zamotala strasznie, i się zagubil ostatnio żartował i mówił do mojego chłopaka,że do.mnie pójdzie.. już nie wiem....

Gość gość
Mi z chłopakiem się nie układa :-( wszystkie środki łapie za ogon i tyle... Czekam na to,żeby każda mu dala. Taka prawda.. To jak się,skutecznie odkochsc?