Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gość44

Córkę prześladuje były chłopak

Polecane posty

Gość Gość44

Postanowiłam, że napiszę na tym forum, bo już nie wiem, co robić. Moja córka przez kilka miesięcy spotykała się z pewnym kolegą. Oboje mają po 15 lat (3 klasa gimnazjum) wydawać by się mogło, że dzieciaki, ale sprawa jest naprawdę poważna. Już podczas trwania ich "związku" ( o ile tak to można nazwać) chłopak bywał agresywny i zazdrosny. Raz doszło do szarpaniny. Ja się o wszystkim dowiedziałam po fakcie. Córka najchętniej zerwałaby z nim kontakt, ale chodzą razem do klasy. I tu się zaczynają schody... Chłopak nęka ją smsami, telefonami, przychodzi pod nasz dom, zaczepia ją w szkole itp. Córka boi się wychodzić z domu, nie chce chodzić do szkoły. Mam kuzyna w policji i poprosiłam go o pomoc, ale po obejrzeniu ich wiadomości, powiedział, że dowody są raczej marne i zalecił udanie się do szkoły i tam zwrócenie się o pomoc. Moja wizyta u wychowawczyni i dyrektora skutkowała tylko tym, że chłopak został zaprowadzony na rozmowę do pedagog. Nawet nie wiem, czy powiadomiono jego rodziców... Naprawdę nie wiem co robić. Miał ktoś z Was podobną sytuacje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować