Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMUŚKAAAAA

USG POMYŁKI !!!!

Polecane posty

Gość MAMUŚKAAAAA

cześć dziewczyny czy znacie jakieś sytuacje gdzie lekarz pomylił się i źle oznajmił płeć na usg ???? jak tam to w którym tygodniu ciąży ????

Gość gość MAMUSIAAAA
oczywiście chodzi mi o usg płci dziecka :):):):):)

Gość gość
jak lekarz stwierdza chłopca, to tak już raczej zostanie. w te strone pomylki zdarzaja sie rzadko

Gość gość
Juz wiecej wykrzyknikow i pytajnikow sie nie dalo wstawic ? :O Przestan zakladac alarmistyczne tematy, kretylko :O Pomylka jest zawsze mozliwa, do samego konca ciazy, nikt ci na kafe z fusow plci dziecka nie wywrozy.

Gość gość
W 12 tyg bratowa męża i brat oznajmili Ze bedzie dziewczynka 4 tyg pozniej okazało sie ze jednk chłopak no i peszek tak chcieli mieć dziewczynkę a tu znowu chlopaczor hehe ja mam dwie śliczne księżniczki a oni beda sie męczyć z drugim łobuzem hohoho niech sie teraz Poleje na mnie wiadro pomyj hehhe

Gość gość
18.11 wiecej hehe sie nie dalo zmiescic no zalosne:-/

Gość gość
W 26tc-dziewczynka 31tc-chlopiec. Ur chlopca

Gość gość
Pare dni temu w rodzinie meza urodzil sie chlopak,A cala ciaza byla dziewczynka..Wszystko na rozowo maja a tu chlopak

Gość gość
U mnie sie mylil. Cala ciaze mowil chlopak. W 38 tc w szpitalu lekarz mowi: Jaki chlopak?? To sie zdziwilam. Dzis mam moja cudna dziewczynke. W drugiej ciazy od 13 tc niby chlopak, ale upewnialam sie u kilku lekarzy. I mam rzeczywiscie synka:-)

Gość gość
18:11 ho ho ho, zobaczymy jak ich chłopcy będą normalni i ulozeni, zainteresowani sportem, a twoje siksy z gołymi pepkami i tyłkiem na wierzchu będą latać za chlopakami i w wieku 35 lat będziesz babcia, jak będziesz dumna z córek, bo to przecież zawsze takie aniołki