Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurs tańca dla singli

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślicie ? czy to możliwość na poznanie innych ludzi?

Gość gość
do tanga trzeba dwojga więc niebardzo

Gość gość
Jak dwojga skoro to jest dla singli to oczywiste że przychodzą single nie pary. Zacznij myśleć

Gość gość
gość dziś do tanga trzeba dwojga więc niebardzo To chyba jasne że jak jest taniec dla singli to przychodzą single a nie pary. Myślisz ty czy nie...

Gość gość
Nadreprezentacja kobiet w stosunku do mężczyzn. W sumie nie dziwne gdyby kobiety nie lubiły tańczyć faceci by tego nie robili.A tak to zawsze miło objąć kobietę i jest jakiś początek znajomości.

Gość gość
Ciekawe ilu mężczyzn przychodzi Też bym się zapisał ale jak raz mi oczko poleciało w rajtuzach do tańca

Gość gość
do gościa wyżej : to jest dla normalnych ludzi

Gość gość
no ale dlaczego by nie spróbować ja wiem że wiele facetów ma opory, no ale skoro jest coś takiego to chyba jest to dla ludzi. Ja nie umiem tańczyć, a taniec jest przydatny o ile się nie mylę, w całym życiu. Nie mówię tu o jakimś tangu czy cos. Zwykły prosty taniec towarzyski.

Gość gość
kiedyś byłam na takim kursie, nie dla singli, ale każdy mógł przychodzić bez pary. To bylo ok, chociaż w takich miejscach zawsze jest mniej facetów i np. może się zdarzyć, że w grupie będą sami nieciekawi. Ale warto próbować, bo najwyżej nauczysz się tańczyć

Gość gość
czemu niby nie ? dobra okazja

Gość gość
Ostatnio odkryłam, że taniec to moja pasja. Zaraziłam się tym po pierwszych zajęciach i już tak zostało. Można tu poznać wielu ciekawych ludzi, polecam Wam moją szkołę tańca we Wrocławiu www.kt-extra.pl

Gość gość
polecać to sobie możesz a co ja ktos nie z wrocka

Gość gość
Polecam kurs tańca. Też do niedawna myślałem że nie jestem do tego stworzony nigdy nie tanczylem a mam 22 lata. Dopiero przed weselem na które musiałem iść wybrałem się z nową koleżanka na lecie ( indywidualne) super było pomagała mi i wgl na pewno na tym nie skończę chciałbym coś więcej się nauczyć. Do tego właśnie może poznać ludzi a chyba nic tak nie zbliża jak taniec ;)