Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam iść do konkurencji...?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, babka łazi w piżamce, ja coś mi się chce i masuje po nodze i wyżej gdy przechodzi, ona a mi nie, ja jej tekst z tematu, ona spróbuj. mówią że seks to zdrowie itd. a tu albo jej się nie chcę albo mi. teraz scenka jej chodź tutaj, ja jestem zajęty, ona siada na mnie na krześle przodem no chodź, po chwili albo zasypia albo sama się bawi. kto ma taki związek? marcin

Gość gość
co to za bełkot?

Gość gość
Weź człowieku zacznij pisać w języku polskim bo takiego bełkotu dawno nie czytałem. Jakąś patologię tu czuję.

Gość gość
nawet tresci nie mozna napisac o tej stronie i tych co nia kieruja bo to niby spam, pytanie dla kogo ta strona dla ludzi z problemami czy dla was zdecydujcie po co ją zalozyliscie!

Gość gość
Ja pierdziele... Co to ma być. Napisz NORMALNIE. Co ty, podstawówki nawet nie skończyłes? Pewnie... Nie.

Gość gość
to napisz jak umiesz... ,co wystarczy oddzielac enterami wypowiedzi? przecinki to samo. sprawdz ho ho ho inne wypowiedzi innych a nie mnie sie czepiasz -co ja mam za ciebie robote odwalac bys se pisal u innych w watkach ze tez nie sa za piekne