Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak po Portugalsku...?

Polecane posty

Gość gość

Istnieje na tym swiecie bardzo specjalna dla mnie istota, mianowicie dziewczyna z ktora chodze obecnie na praktyki. Dziewczyna owa pochodzi z Portugalii, tak slowem wstepu. Zakochalem sie w niej po uszy, i planuje wyznac jej swoje uczucia. Moja pomyslowa strona stwierdzila jednak ze zwykle wyznanie w jezyku angielskim (mieszkamy w UK) nie wystarczy; zdecydowalem sie na cos bardziej wymagajacego, mianowicie planuje wyznac jej uczucia w jezyku Portugalskim. Wszystko fajnie i romantycznie, tylko ze wlasnie problem jest jeden - nie znam tego jezyka absolutnie. Tutaj tez jest moje pytanie - czy ktokolwiek z Was zna kogos poslugujacego sie znakomitym jezykiem Portugalskim? Moze Wy sami posiadacie umiejetnosc wladania tym jezykiem, i bylibyscie chetni pomoc zakochanej duszyczce? Bylbym bardzo wdzieczny za jakies namiary na takowe osoby, a jesli Ty rowniez posiadasz taka wiedze, prosze rowniez daj znac. Jakies linki do stronek czy cos w tym stylu?

Gość gość
Kulson pomoże

Gość gość
Językiem to raczej włada ta dziewczyna z Portugalii i zrobi ci dobrze językiem :D

Gość gość
Ona mi powiedziała:: I love your penis. Co to może znaczyć? Wie ktoś?

Gość gość
pomozemy ci ale pod warunkiem ze dasz potem fotki z waszego pierwszego razu, obiecujesz?

Gość gość
Obiecuje, obiecuje