Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

lepiej pracowac jako kierowca tira czy w fabryce magazynie jako robol

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

lepiej pracowac jako kierowca tira czy w fabryce magazynie jako robol

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Przemo jako kierowca tira zapomnij bo nie masz nawet prawka B i raczej go nie uko艅czysz bo si臋 boisz instruktora zawszony 艂yszkowicki upo艣ledzony debilu, a jako praca w fabryce czy robol to te偶 zapomnij bo po pierwsze nie potrafisz przebywa膰 w艣r贸d ludzi dziki cz艂owieku a poza tym jeste艣 strasznie s艂aby psychicznie i fizycznie i tygodnia by艣 nawet nie wytrzyma艂 dla ciebie to tylko psychiatryk a potem komisja - orzeczenie - renta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
smakosz a zajeebac ci nigdy mi nie da rent y bo jestem normalny....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie smakosz i nie jeste艣 normalny przecie偶 wszyscy widz膮 jaki jeste艣 i co wyprawiasz tutaj, tw贸j nieogar 偶yciowy od 10 lat, to 偶e nigdy nie pracowa艂e艣 pokazuje 偶e nie jeste艣 normalny, jeste艣 upo艣ledzony psychicznie, masz fobie l臋ki kt贸re ci臋 hamuj膮, bez leczenia nigdy nie b臋dziesz normalny, nigdy nie b臋dziesz potrafi艂 normalnie funkcjonowa膰, mo偶esz tylko sobie tak kolejnymi latami ujada膰 na kafe i wykopie ale nic ci to nie da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na fobie spoleczna renty nie daja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale czemu z tym nic nie robisz? rzucasz si臋 tylko w wir fantazji, marze艅, w hejt na kafeterii i wykopie byle tylko nie my艣le膰 o tym jaki jeste艣 przegrany i u艂omny prawda przemku? ale robisz to ju偶 od wielu lat i sam widzisz 偶e to cie do niczego nie zaprowadzi艂o, jest tylko jeszcze gorzej z tob膮 i twoim 偶yciem. Mo偶e wreszcie co艣 zrozumiesz i zmienisz podej艣cie, zmienisz taktyke? bo jak widzisz twoja do niczego cie nie zaprowadzi艂a. Jedyn膮 drog膮 dla ciebie jest leczenie, terapia. Tylko tak mo偶esz wyj艣膰 na prost膮, a ty si臋 bronisz przed tym jak diabe艂 przed 艣wi臋con膮 wod膮. To jest tak jak z t膮 opowie艣ci膮 偶e facet po powodzi siedzi na dachu domu, wsz臋dzie wok贸艂 woda i modli si臋 do Boga by mu pom贸g艂, podp艂ywa 艂贸d藕 ratunkowa chc膮 go zabra膰 a on m贸wi - nie, p艂y艅cie dalej mi Pan B贸g pomo偶e. Za jaki艣 czas przylatuje helikopter i zrzucaj膮 mu line, a on znowu - nie nie potrzeba, le膰cie dalej, mi Pan B贸g pomo偶e. No i w ko艅cu zdech艂 tam z g艂odu i zimna czekaj膮c na pomoc od Boga. Ale on przecie偶 ja dosta艂, dosta艂 j膮 dwa razy, najpierw ponton potem helikopter... z tob膮 przemek jest tak samo, liczysz na cud, liczysz na manne z nieba ale nie potrafi膰 dostrzec tego 偶e ta pomoc ju偶 dawno do ciebie dotar艂a tylko ty j膮 ci膮gle odrzucasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo mam fobie spoleczna i si臋 boje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co z tego? wielu ludzi ma r贸偶ne fobie i l臋ki, ale robi膮 co艣 z tym i potem ju偶 ich nie maj膮, a ty co? liczysz na cud 偶e samo minie? oj nie minie ch艂opie, b臋dzie tylko gorzej tak b臋dziesz w tej fobii trwa艂 do ko艅ca swojego 偶ywota? i tak b臋dziesz tylko dalej ujada艂 na kafe, wo艂a艂 agnieszke, marzy艂 o byciu kierowc膮 tira albo o emigracji ale nadal nic nie zrobisz w tym kierunku? je艣li ty si臋 nawet na terapie boisz i艣膰 gdzie ci POMOG膭 to co dopiero m贸wi膰 o wyje藕dzie na emigracje. Ch艂opie sp贸jrz realnie wreszcie na siebie. Najpierw uporaj si臋 z fobi膮 a potem podbijaj 艣wiat, bo p贸ki co to go nigdy nie podbijesz i zawsze b臋dziesz tym kim jeste艣, czyli nikim

Udost臋pnij ten post