Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroba weneryczną miał ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Panie,Panowie czy ktoś z was był zarażony?jeśli tak,to co robiliście!?jak wybrneliscie aby wasz mąż, żona nie dowiedział się,co z seksem?

Gość gość
Ja mówiłem że mam zapalenie cewki moczowej i że generalnie wszystko mnie boli, fiut, jajka itp. Leczenie trwało miesiąc. Powiedziałem jej że profilaktycznie też powinna coś zazyc i zapytam się lekarza. Lyknela.

Gość gość
Z forum sil i pewna zarażały jakimś świństwem bo spotykały sie z kimś kto miał dobry bajer. Pewnie znalazłoby się więcej cichodajek. Pogadaj z lekarzem i zrób sobie badania na hiv zamiast prowokować tutaj zjepko.

Gość gość
Jak ktoś prowadzi rozwiązłe życie seksualne to specjaliści są od chorób a nie forum

Gość gość
u lekarza bylam

Gość gość
Wcale teraz nie trzeba sie mocno puszczac zeby zlapac chorobe weneryczna. Teraz tego pelno niestety podobno jest duzy nawrot chorob spowodowany rozwiazloscia i antykoncepcja hormonalna zamiast prezerwatyw

Gość gość
W zapalenie cewki każdy frajerek uwierzy a dalej to już twoja kreatywność;-)

Gość gość
no właśnie rozwiązłość ale kto teraz się szanuje zwłaszcza po alku i po mefedronie

Gość gość
Na ciągły ból głowy można zbywać pelikana,ale jak go zdradzasz bo wtedy złapałaś jakieś świństwo to co ci zależy że go zarazisz.

Gość gość
Autorka nie jestem zarażona typowa ciekawość!co w takiej sytuacji robić,to wszystko.

Gość gość
Przede wszystkim udać sie do lekarza. Czego nie rozumiesz i co cie obchodzi zdrowie partnera jeżeli złapiesz coś od innego.