Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona Browarnik

Wcurvia mnie mój facet któremu nie pasi to że piję piwo

Polecane posty

Gość ona Browarnik

On nie pije alkoholu, chyba ze bardzo okazyjnie. W sumie to nie zabrania mi ale gada rzeczy typu ze powinnam pic szampana albo jakies wino a nie BROWARY. ... Bo co? A czym to szampan się rozni od piwa?Chyba tylko ceną. Jedno i drugie gazowane, tyle że jedno z winogron a drugie z chmielu na dodatek szampan ma wiecej alkoholu. No ale jest k***a elieganckiiii i w ładnej butelce a nie w puszcze czy butli z kapslem. Pfffff Lubię piwo bo uwielbiam ten smak, gorycz. A nie tam jakieś słodkości. Jeżeli on lubi schabowego to ja nie każe mu jeść mielonych. Denerwuje mnie to. Jestem fajną, ładną elegancką kobietą ale on tak jakby uwaza ze piwo jest tylko dla zuli i dresów.

Gość pasd
"Jestem fajną, ładną elegancką kobietą" no raczej nie, jeżeli żłopiesz piwsko (na dodatek to co sprzedają w Polsce to sikacze, nie piwo) to raczej mieszkasz na osiedlu z wielkiej płyty, a swój trunek popijasz w wypierdzianym fotelu który pamięta czasy Gomułki

Gość gość
Zależy ile pijesz. Twój biznes jeśli od czasu do czasu. Chyba nie zmienisz preferencji co do alkoholu bo on chce.

Gość gość
piwo nie jest z chmielu tylko ze słodu, chmiel to tylko przyprawa do tej słodowej zupy którą warzą

Gość gość
Nie piję codziennie. W miesiącu wypijam jakies 10-15 piw lub mniej. Nie obchodzi mnie sikacze czy nie to co mam sama pędzić? Piję tyskie, żywca, eb, lecha, raz na jakis czas desperadosa.

Gość gość
aha i zeby nie bylo ze stocze się itd. W ten sposob pijam juz prawie 15 lat. i jakos sie nie stoczyłam. wiem kiedy i ile mogę. z moim jestem od 9 miesiecy.

Gość gość
A jak bedziesz w ciazy,a potem z malym dzieckiem , to przestaniesz?Bo jak piszesz, pijesz regularnie.

Gość gość
No oczywiscie ze tak, tutaj nie ma zadnego gadania... w ciązy nie bede pic ani palic

Gość gość
Ale bedzisz sie musiala wylaczyc z picia na kilka lat ( ciaza, karmienie, opieka nad malym dzieckiem). Wytrzymasz? Probowałas abstynencji? Jak dlugo?

Gość gość
19:21 fakt co kolega pisze!

Gość asiutka    1999
piwo jest niedobre

Gość gość
mój dziadek twierdził że kobiecie nie przystoi piwo, kobieta powinna pić wódkę, tak mówił:D

Gość gość
Znow nie przesadzajcie. Pije tak samo jak autorka, moze nawet i wiecej. Na czas ciazy, karmienia zero alkoholu. I nie bylo to jakims wyrzeczeniem. Nie robcie problemu tam, gdzie go nie ma.

Gość gość
Ja też od czasu do czasu lubię wypić piwo, głownie latem, wieczorem w ogrodzie, po wszystkich pracach domowych. Lubię to i piję, 2-3 razy w miesiącu po jednej butelce, czasami, ale rzadko 2 butelki. W innych porach roku piwo mi nie smakuje, wódki i wina nie lubię, nalewki... za słodkie, śledzia pod nią nie da się skonsumować Ale o czym mówimy, alkohol jest dla ludzi, ale ludzi mądrych.

Gość gość
Nie wypada kobiecie pic piwo. Od cZasu do czasu drink na imprezie to tak.

Gość gość lalila
Ha ha ha,facetom to wszystko wolno,ale kobietom to stawia się granice i nie tylko przy piciu alko?i to chłopy takie mają widzimisię,że nam cos mogą zabronić bo nie wypada.a ja mam to w nosie i piję piwo .I to z prosto z puszki.Czasem nawet bardzo mocne.aha i puszczam bąki a nawet sram?bo ponoc my tego nie robimy.jesli chcecie coś sobie wyhodować,to polecam kaktusa w doniczce albo większego penisa,bo mieć takie mikro między nogami u 50% z was,to przecież nie wypada.

Gość gość
Pij co chcesz tylko miej świadomość że to nie jest piwo a jedynie nazwa z niego została. Rozwala niesamowicie wątrobę. Nie wiem może jeszcze Czesi robią coś co jest prawdziwym piwem.