Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie teściowa "ugotuj synkowi pomidorowke" a może ona by coś pomogła? ??

Polecane posty

Gość gość
Wow, autorka nawet po studiach...buhahahaha, no ok. Czyli jesteś już starą kobyłą i obiadów nie potrafisz ugotować. Co z was za rodzina, skoro nawet posiłków nie jadacie wspólnie?

Gość gość
Oho, a te leniwe nie gotujące ujadają na kafe. Jasne, lepiej pluc się tutaj, niz zająć się dzieckiem, czy milo spędzić czas z mężem. Biedne, nie wiedzące co to znaczy ognisko domowe, niedojdy życiowe, czekają aż mąż czy teściowa ugotują obiad. Bo to taka ujma pzecież dbać o swój dom. Wy też kiedyś będziecie teściowymi. Na razie jesteście niewiele znaczącymi darmozjadami.

Gość gość
Autorko, jak nie gotujesz obiadów, to co jecie na tzw: obiad?

Gość gość
Książkę czyta nie widziałaś ? To zaraz Cię wyzwie od nieuków i każe powtórzyć podstawówkę

Gość gość
Tez gotuje synkowi obiadki. Ile to zajmuje? 30 min? Przeciez nawet wieczorem mozna zrobic na nastepny dzien zupke. Mozna w sloiki male na goraco, mozna pomrozic. Zreszta ton w jakim napisany jest post autorki zajezdza prowokacja.

Gość gość
Na obiad jemy mięso z ziemniakami i surówka, samo się gotuje wiec wiele przy tym robić nie trzeba, do tego czasem jemy po prostu jajecznice. Mój mąż tak lubi. A najchętniej jadły kanapki z serem białym i tuńczyka z puszki na okrągło bo tak wygląda jego dieta. Nienawidzi obiadów takich typowych polskich z dwóch dań i jak jesteśmy u mojej mamy to rzadko się poczęstuje - to tak pisze na wypadek by która chciała juz zrzedzic ze to pewnie przez to ze nie umiem gotować. Bo umiem, ale on tego nie chce. Moja matka jest zawodową kucharka i gotuje super a jakoś moj mąż tego nie je. Wiem wiem, zazdroscicie bo wy musicie stać przy garach podczas gdy ja mogę się zrelaksować..

Gość gość
Hehe, dobre.

Gość gość
12:51 mój syn nie chce jeść zupek. Nie chce ostatnio nic jeść wiec porady teściowej mnie wpieniają na maksa. I tak jak mowie: doradza ni mimo że sama nic nigdy dzieciom swoim jak były male nie ugotowala poza jajkiem na miękko. I ona śmie mnie pouczać. ..do tego żadna się nie odniosła. Bo tu po prostu nie ma z kim gadać. Ja mu robie te zupki ale on tego.bie je. Nie dociera do nikogo ze to robota na marne.

Gość gość
Twoich nie chce jeść, bo beznadziejnie gotujesz. Biedne dziecko, że musi jakieś twoje paści jeść. Mąż przynajmniej woli puszkę (samo zdrowie), niż twoje wypociny nad piecem kuchennym.

Gość gośćvon do garów
ość dziś Synek nie chce jeśc zupek,mąz jak zobaczy gar a w nim breja to tez konczy na kanapkach,naucz się gotować a nie siedz przed kompem i nie napirdzialaj na umiejtności tesciowej.Twoja matka tez widać niewiele umiała skoro ty tez nie potrafisz.Dziecko chciałaś to psi obowiązek się nim zajmować,nikt nkomu na siłe dziecka nie robi a z tym interesem nie ma zabawy.Skoro lubisz tę robotę to z tego są dzieci i obowiązki.Tematem nie jest dziecko a nienawiśc do matki chłopa i nie wciskaj nam tu kitu tylko vo do garów leniu cuchnący

Gość gość
12:59 nie rozumiesz bezmozgowcu ze on od nikogo nie chce jeść? Umiesz czytać padako? ? Napisałam ze moja mama gotuje zawodowo i wszyscy się zachwycają a mojemu mężowi jak tam jesteśmy to i tak nie chce sobie wziąć. Jak byliśmy w restauracji na chrzcinach jego chrzesniaka i były pyszne potrawy to prawie nie tknal. Wiec schowaj się ćwoczko. Ciekawe jak ty gotujesz, kuchto i sciero do wycierania nóg twego stacha. Typowa wiesniaro która całe życie robi za służbę dla faceta :)

Gość gość
gość dziś Jedne leża i dostają +500 a drugie muszą zasuwać by te nieroby je mogły dostać.Jednym się daje,drugim się zabiera. DOJNA ZMIANA i jeszcze narzekają że im cięzko

Gość gość
13:30 spadaj masturbować się przed p****lem przegrywie życiowy. Panu juz dziękujemy. Troglodyta na rencie. Cała kafe juz cie zna swirze

Gość gość
13:33 nie dostaje 500 plus bo mam jedno dziecko a do tego jestem na to zbyt zamożna. Czaisz jełopo? ? Tutaj nie ma co pisać bo dzisiaj sama wieś tu siedzi. Jutro pójdą się modlić polki wzorowe katoliczki pełne miłości bliźniego. Warte jesteście tej teściowej jak swój swego. Dno.

Gość gość
MARGINES SPOŁECZNY.Powinni ci zabrac dziecko bo jak taki śmieć może dać dobry przykład skoro włada jeżykiem z meliny ha ha ha. Siedzisz przed klawiatua zamiast ogranąc wokól syf

Gość gość
Ciekawy język I bardzo bogate słownictwo jak na osobę po ciężkich studiach. A czemu nie pracujesz skoro jesteś taka wykształcona? Ludzie po studiach raczej nie siedzą na macierzyńskim zbyt długo.

Gość gość
dziś Zamożna może i jesteś ale z pewnością prosta jak świński ogon ,pewnie też brak nawet na pewno / wyksztacenia sądząc po wymowie:D

Gość gość
Ten prostak ukończył siedem pierwszych i ósmy korytarz

Gość gość
13:37 stosuje taki język jaki rozumiecie bo inny jest dla was za trudny i przekracza ramy waszej ograniczonej percepcji :) Jak się weszło między wrony trzeba krakac jak i one bo nic nie skumają. :) "Osoby wykształcone nie siedzą zbyt długo na macierzyńskim " haha ha chyba u ciebie na wsi albo w "Dlaczego ja" :D Bo u mnie w miescie to każda szanująca się wykształcona i świadoma matka jest z dzieckiem minimum rok. A kogo stać ten jest i 3 lata. Tylko plebs i dno oddaje dziecko obcej babie w imię źle pojętego rozwoju i "realizowania sie". Co to za matka która rodzi i do żłobka oddaje ... no chyba ze nie masz na ratę. Ja mam więc problem mnie nie dotyczy. Co ty wiesz o wykształconych matkach. ..są różne . Jakoś moja znajoma jest po medycynie i juz trzeci rok siedzi z córką i ja wychowuje i popatrz popatrz nic takiego jej się nie stało.

Gość gość
```` Jakoś moja znajoma jest po medycynie i juz trzeci rok siedzi z córką i ja wychowuje i popatrz popatrz nic takiego jej się nie stało.```````` XXXXX Nie powiem rozbawiłaś mnie choć może ta pani to weterynarz i tu można się z tym zgodzić.Nie masz kobieto pojęcia o rynku pracy w sł.zdrowia więc nie głupot. Zmien repertuar,bo nie wiesz ile tracisz na kobiecości posługując się wulgaryzmami.Emocje wzięly górę na marnym intelektem

Gość gość
13:36 margines to ty :) nazywając tak autorkę stosujesz znany w psychologii mechanizm projekcji. Myślisz tak o sobie więc nazywasz tak innych :) Psychopatyczny rys osobowości u ciebie widać na kilometr. Jara cie ze kogoś zdenerwujesz i w sytuacji gdy ewidentnie to ty masz coś z mózgiem bo prowokujesz ludzi do gniewu a potem zwalasz winę na nich - wmawiasz im winę w sytuacji gdzie to ty przekroczylas granice. Jesteś socjopatkà i poczytaj sobie o swoim schorzeniu. Celujesz na kafe w ludzi wrażliwych bo jara cie patrzenie jak wnerwiajà się gdy ich poniżasz. To cie po prostu kręci. Na kafe kozak i bohaterka a w życiu jesteś nikim, jesteś taaaaka maluczka. Bo tylko człowiek mały stosuje takie chwyty.

Gość gość
13:48 sama masz marny i ty znasz to tylko z tv a ja z życia. Tak, owszem, koleżanka jest lekarzem pierwszego kontaktu i spędza juz trzeci rok z córką nie pracując. Jesteś tępa skoro nie wiesz ze tak można. Mąż im pomaga bo podobnie jak mój, zarabia tysiące zł.

Gość gość
no to dziwny ten twoj maz ze nie je normalnych obiadow...ale wiesz co, moj sasiad tez taki jest woli sie napic i tez nic nie je i chzba tu tkwi problem, widzac po slowniku jakim operujesz, widzimy z jakiego srodowiska sie wywodzisz...

Gość gość
Nie tłumacz się, że dostosowujesz język do kafeterianek, tylko poslugujesz się językiem jakim znasz. Nikt tu na codzień nie wyzywa się od kretynek. Poza tym dużo odnosisz się do seriali paradokumentalnych, aż tyle ich oglądasz? I uwierz, ludziom wykształconym zależy na pracy, bo nie chcą wypaść z rynku.

Gość gość
Człowiek wrażliwy to człowiek z natury dobry i nie używa słow niecenzuralnych a już na pewno publicznie.W ten sposób zachowują się osoby pozbawione wszelkich zasad dobrego wychowania i to się tyczy - np. jako określenie niskiej grupy społecznej tzw.marginesu.

Gość gość
dziś I dalej siedzisz zamiast z dzieckiem wyjśc na spacerek,wolisz bluzgać,obmawiać sekutnico.Juz wspólczuję tesciowej takiego pomiota bu ha ha.

Gość gość
13:54 oczywiście ze znam z tytułu wiele polskich produkcji dla plebejuszy. Trzeba wiedzieć czym interesuje się gawiedz. Nie mów ze ty tych tytułów nie znasz hipokrytko :) A moja znojoma ma w d...ppie czy wypadnie z rynku pracy. Poza tym jakie wypadnie i z jakiego rynku??? Zrobi specjalizacje jak odchowa dzieci i wróci do szpitala oraz założy swój gabinet. G...wno się znasz. Sama czerpie wiedzę z paradokumentow :) i z Bravo Girl :)

Gość gość
13:59 moje dziecko śpi, prostaczko. Od 2 h. Przez godzinę gotowałam i sprzatalam pokój i kuchnie a teraz mam czas dla siebie. A ty czemu mi wypominasz kafe? Znajdź se faceta brzydka pokrako bo jak widać nikt cię nie chce skoro wyjeżdżasz innym na kafe ze siedzą na necie. Ty przecież nic innego nie robisz a zobacz jakoś nikt ciebie się nie czepia :p