Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimba

Nie udane życie erotyczne po ciąży, rozpad związku.

Polecane posty

Gość Anonimba

Witam jestem 4lata po ciąży , poród dość traumatyczny, jestem w związku ze świetnym facetem ale nie układa nam się w łóżku totalnie od roku rozmawiamy o rozstaniu kocham go ale widzeń jak się meczy , ze nie jest ze mną szczęśliwy bo nie czuje przyjemności znseksu ze mną. Cierpimy oboje z tego powodu. Czy rozstanie przez nie udany seks w wieku 26lat to wystarczający argument do rozstania?nie dziwie mu się jest atrakcyjnym mężczyzna , młodym i ma swoje potrzeby . I tak długo żyje bez tego i wspiera mnie w życiu codziennym jak może ale ileż można liczyć na to ze mu udana relacja i przyjaźńn w związku wystarczy..rozstać się z godnością czy walczyć, o to. Jak. Nie stać mnie na operacje.

Gość gość
Chwilunia, on się męczy? A Ty to za przeproszeniem poród dla rozrywki, opieka nad dzieckiem dla zabicia czasu i jakieś (jak domniemam) komplikacje ginekologiczne z nudów? Kobieto, nie tylko jego potrzeby się liczą. Czy gdybyś nagle została przykuta do łóżka to by sobie poszukał lepszej? Powinniście wspólnie obgadać co i jak a nie domyślać się czemu drugie ma nos na kwintę. Jeśli wymagasz zabiegu to też to obgadajcie. Dziecko umiał zrobić ale jak już luz w pochwie to do widzenia? No bez jaj.