Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Czy jest tutaj jakiś mężczyzna

Polecane posty

Gość biceps 43cm
Słoneczko, to Ty jednak masz szyję? Zalotnie wyszłaś na tym zdjęciu, nie wiem skąd te hejty na Ciebie? A może dlatego że ładnie wyglądasz?

Gość gość
nie obrażajcie idioci polek

Gość gość
Boze ty jestes cudowna :*

Gość Patrycja777777777
Mam na imię Patrycja i zamierzam być dziewicą do końca życia. <3 Ja też się cieszę że jesteś mądra ,że ktoś taki jest kobieta bo teraz kobiety naiwne są idą do łożka z każdym pokolej debilem i po za tym piękne włosy i piękna uroda <3Polki piękne faktycznie dowód ta Pani Wrozbella Pozdrawiam

Gość Patrycja777777777
12:54 cudowna ale nie dla takiego idioty . kogo ty chcesz oszukać głupku

Gość Gośćnastówę
To nie jest twoja fotka opasła ku/rw/o myślisz że weźmiesz sobie za Awatar zdjęcie jakiejś raszpli to już wszyscy będą cię komentować , jak dla mnie jesteś brzydka i w środku i na zewnątrz , w Polsce nie brakuję przystojnych mężczyzn ale oni takimi paskudami się nie interesują a wręcz omijają , i dlatego masz takie zdanie bo jak już któryś do cb podejdzie to z reguły zdesperowany brzydal które wyznaje zasadę potwór nie potwór byle był otwór

Gość Gośćnastówę
Ta jasne a mi jedzie tu czołg

Gość Gośćnastówę
Tylko się kompromitujesz wstaw fotkę zrobioną teraz i normalną a nie z profilu z dziubkiem mam znajomą co jak wejdziesz na jej profil na Facebooku to laska jak skórwysyn a na żywo czar pryska

Gość Patrycja777777777
Pozdrawiam Wrozbello i nie przejmuj się tymi idiotami kochana jesteś śliczna Pa miłego dnia <3 ;)

Gość gość
Wrozbella ty jesteś katoliczką?

Gość gość
Paranoicy :D

Gość Patrycja777777777
Pozdrawiam Wrozbello i nie przejmuj się tymi idiotami kochana jesteś śliczna Pa miłego dnia <3 ;) Jak już wiedzą że kobiety nie zaciągną do łóżka to już jadą po niej i obrażają .

Gość Gośćnastówę
Wszystkie takie piękne jak mordy wymaluja i dziubki z profila trzaskają ale na świeżaka to nawet z domu żadna nie wyjdzie bo się wstydzi ten ryj pokazać przy ludziach tak to tapetę zarzuca spodnie z wyższym stanem na fałdę obcas żeby nie widać było że karakana na kaczych łapach i oczywiście pusch up na tą deskę i wtedy każda ksieżniczka

Gość biceps 43cm
Jak obrażalska :D Przecież to nigdy nie było na poważnie geniuszko... A o jaką fotke się kłócicie? Tą z zapodaj czy awataru?

Gość gość
Gośćnastówę dziś zamknij mordę smakosz :D

Gość gość
OSZKAA ZDYCHAJ

Gość Gośćnastówę
Polacy brzydcy tak bo co nie jesteśmy metroseksualnymi ciotuniami co zamiast do pracy iść to depilują sobie brwi przed lustereczkiem , popracuj kilka lat po 10 h dziennie jako spawacz czy na budowie to zobaczysz jaka piękna będziesz

Patrycja777777777 dziś wzajemnie, Ty też się nie daj ;) ale pamiętaj, nie wszyscy faceci są tacy jak oni :) tylko musisz mieć oczy szeroko otwarte tym bardziej otwarty umysł :)

Gośćnastówę dziś kochany ja już pracowałam fizycznie, prawie rok z przerwami. Teraz czas dla mnie- czas na samodoskonalenie i pracę marzeń. Jeśli nie wyjdzie - zawsze przecież mogę zostać makijażystka ;) nie muszę harować w fabrykach.

I tak dla Twojej wiadomości - kocham pracę fizyczną ale bardziej raczej pracę umysłową. Ale zawsze jestem chętna do prac jakie wykonują faceci. Cóż, może w poprzednim wcieleniu byłam facetem? A i dodam jeszcze, że kocham strzelać z łuku i z broni ;D ale tylko na strzelnicy :D

Gość ten co nie zasługuje
o kurcze jestem zachwycony urodą Wróżbelli, piękna jesteś Karolinko, nie przejmuj się zazdrośnicami i hejterami :) Teraz już całkiem wiem że na taką przepiękną mądrą dziewczyne nie zasługuje

Gość Patrycja777777777
no wiem znam takich męższczyzn ormianina Leona i greka Dawida są bardzo religijnymi chrześcijanami męższczyznami i dobrymi . Pomagali mi nie raz i bronili przed takimi zboczeńcami i ostrzegali .Sprawdzałam ich i naprawdę porządni młodzieńce są. I rodziny tych wspaniałych męższczyzn są religijne ale tylko tyle jest ich malutko

Tak dla Twojej wiadomości- ostatnio znioslam 2tony jak nie więcej drzewa- ale nie tego już porąbanego, tylko te dechy ;) ale miałam wycisk, ale ja to kocham. I widzisz można pracować fizycznie i można też wyglądać przy okazji ;)

Gość gość
Wrozbella chodzisz do kościoła?

Gość Patrycja777777777
malutko takich męższczyzn