Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w ciąży

16 lat i ciąża

Polecane posty

Gość Jestem w ciąży

Mam 16 lat i jestem w ciąży. Boje sie powiedzieć rodzicom. Jestem z chłopakiem od ponad roku u to był nasz pierwszy raz , pękła prezerwatywa... Wiedziałam ze jest taka możliwość wiec i tak się nie martwiłam bo miałam wyliczone ze tego dnia nie mam dnia płodnego. Jednak sie przeliczyłam... zrobialm 3 testy kazdy pozytywny , do tego mdli mnie. Nie chce żebyście mnie osadzali i uwarzali za puszczalska bo tak nie jest. Boje sie powiedzieć rodzicom bo nie wiem jak zareagują, od dwóch dni wymiotuje i mysla ze mam zatrucie.

Gość gość
Koniecznie powiedz o tym mamie. Powinnaś pójśc tez do ginekologa, potwierdzi albo zaprzeczy, że jesteś w ciązy

Gość gość
Z dupa nie ma żartów

Gość Jestem w ciąży
No chce powiedzec ale sie boje , ona nie zrozumie że podeszliśmy to tego najodpowiedzialniej jak sie dało tylko , jak kolwiek mozna to usprawiedliwiać

Gość gość
gratulacje

Gość Jestem w ciąży
Naprawde , proszę bez obraźliwych komentarzy , wystarczającą karą dla mnie jest teraz siedzenie i myslenie co zrobic ... uwierzcie mi że to nie było dla samego seksu , nie chcieliśmy sie tylko przespać zeby sie " zaliczyć"

Gość Jestem w ciąży
Kolejne dwa testy tez pozytywne ...

Gość gość
Ciąża nie zniknie, musisz pogadać z mamą.

Gość Jestem w ciąży
No wiem ze nie zniknie ... bardzo się boje. Powiedziałam chłopakowi , był w szoku ale obiecał ze mnie teraz nie zostawi i żebym się nie martwiła i broń Boze nie usowala ciąży.

Gość gość
Jak boisz się powiedzieć mamie, to może babci albo jakiejś cioci z którą masz dobre relacje. To nie uniknione.

Gość Jestem w ciąży
Cioci mogę powiedzieć ona ma koleżankę ginkolog to moze jakoś zalatwi mi szybko wizytę tak zeby sie mama nie dowiedziała ... ja naprawę jestem przerażona , nie wiem jak to sie stało bo naprawde nie powinnam zajść w ciaze ...

Gość gość
Stara prowokatorka kafeteryjna. Szesnaście lat to miałaś dobrych trzydzieści lat temu.

Gość Jestem w ciąży
Ja naprawde potrzebuje pomocy ... to nie sa zadne prowokacje. Ja nie wiem co robic juz, to wszyskto mnie przeraża

Gość Jestem w ciąży
Byłam u lekarza i jestem w ciąży , na dodatek to są bliźnięta, nie wiem jak sobie poradze, rodzice tylko krzyczą ja na razie.

Gość gość
Bliźnięta?? Poważnie?? A który to tydzień? Na kiedy masz rozwiązanie? Musisz powiedzieć rodzicom. PS. Piszę się "usuwać".

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL

Gość gość
Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie i Imasonline Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł ). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie i imasonline kliknij na poniższe linki: 1. http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 2. http://imasonline.pl/user/invite/fromReference/110660 i wypełnij ankietę rejestracyjną w obu panelach (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.