Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce wyprowadzić się z domu..

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić.. jestem w 8 miesiącu ciazy i strasznie nie chce się przeprowadzić do chłopaka.. moim głównym problemem i powodem jest to ze nie chce zostawic samej mamy..a ona niestety jest uzależniona od alkoholu.. boje się ze jak się wyprowadzę to jej się coś może stac a tego nie przeżyje bo strasznie ja kocham.. na sama myśl ze miałabym się od niej wyprowadzić wyje z bólu.. boje się, ze po porodzie wpadnę w jakaś depresje i odbije sie to na moim dziecku... czy jest tu jakaś osoba która tak miała? Proszę o pomoc i podpowiedz jak sobie z tym poradzić. Z góry dziękuje.

Gość gość
Oddaj mamę na leczenie .

Gość gość
A teraz się to na dziecku nie odbija, jak ciągle jesteś w stresie, bo z matką mieszkasz, martwisz się o nią i matka jazdy odwala?

Gość gość
Oddaj dziecko ojcu, będzie miało szanse na normalny dom. Ty opiekuj sie mamą.

Gość gość
Chcesz wychowywac dziecko przy babci alkoholiczce ? Gratuluje glupoty

Gość gość
Nie krytykujcie jej. Ja tez mam mame,ktora jest alkoholiczka,ktora byla cudowna,pracujacą,kochajaca matka,ale pogubila sie. Ale Ty autorko musisz myslec o dziecku i tylko.

Gość gość
Twoja mama jest duża. Twoje dziecko będzie maleńkie. Chcesz dużej matce pomagać, kosztem małego dziecka? Oczywiście, że kosztem. A jak matka po pijanemu, bo jej nie upilnujesz zrobi krzywdę dziecku, będzie chciała wziąć je na ręce i upuści? Ogarnij się, albo oddaj dziecko do adopcji, jak nie dorosłaś do tego, żeby mieć rodzinę.

Gość gość
A ja rozumiem autorkę bardzo dobrze , kocha matkę więc normalne jest że chce mieć ją pod kontrolą by nic złego się jej nie stało. Mówicie by się autorka wyprowadziła nie przejmując się matką a czy wyobrażacie sobie jak by się czuła autorka gdyby zostawiła matkę samą i coś złego się przytrafiło ? Do końca życia by sobie tego nie wybaczyła . Ciężko jednak rozwiązać tę sytuację tak by wszyścy byli zadowoleni. Współczuję w jej przypadku chyba nie ma dobrego wyboru.